C- ja B-junioreiden alueleiri on onnellisesti ohi ja lähes kaikki 27 joukkuetta ovat pääseet jo kotiin Helsingistä. Leirimestareiksi pelasivat Kankaanpään Mailajuniorit (C-tytöt), Helsingin Roihu 1 (B-tytöt) ja Kouvolan Pallonlyöjät (C-pojat). Pöytyän Urheilijat pelasivat loppuottelussa sekä C-pojissa että C-tytöissä.
Kaksipäiväinen leiri oli roihulaisille järjestäjille ensimmäinen järjestettävä leiri, joten kokeneesta leirijärjestäjästä ei voitu puhua. Leiri pystytettiin kovin lyhyessä valmisteluajassa, mutta aktiivinen talkooväki teki leiristä onnistuneen.  Leirin päällikkö Minna Koivisto oli urakan päätyttyä tyytyväinen.
”Kahdessa päivässä pelattava alueleiri tiedettiin jo ennakkoon haastavaksi, mutta mahdolliseksi toteuttaa. Saimme paketin vietyä läpi uskomattomaan venyneen leiriorganisaation ja talkoolaisten ansiosta”, Minna kiittelee ja toivoo leirin tuoneen pesikselle lisää tunnettavuutta Helsingissä.
”Joukkueiden omien kannustusjoukkojen lisäksi myös paikalliset katsojat löysivät mukavasti kentille, mikä toivottavasti näkyy myös kesän pelien katsojamäärissä. Kyllä Helsinki on tänään vähän enemmän taas pesiskunta, kuin  mitä oli perjantaina”, Minna hymyilee ja lähettää vielä mukana olleille terveisiä:
”Joukkueille kiitos osallistumisesta ja hyvästä pelifiiliksen ylläpidosta!”
Helsingin alueleirin 2018 mitalistit:
C-TYTÖT
Kultaa: Mailajuniorit, Kankaanpää
Hopeaa: Pöytyän Urheilijat
Pronssia: Oulun Lippo
C-POJAT:
Kultaa: Kouvolan Pallonlyöjät
Hopeaa: Pöytyän Urheilijat
Pronssia: Hyvinkään Tahko 1
B-TYTÖT:
Kultaa: Roihu 1
Hopeaa: Hämeenkyrön Räpsä
Pronssia: Loimaan Palloilijat
Kaikki tulokset näet pesistulospalvelusta.