Kuva: Varsinais-Suomen Pesis


Pesäpalloyhteisö ympäri Suomen on saanut suruviestin. Syksyllä arvostetulla Tahko Pihkala -mitalilla palkittu pitkän linjan pesäpallotoimija, kotiseuransa Pöytyän Urheilijoiden aktiivi, yli 25 vuotta varsinais-suomalaisessa pesäpallossa ja valtakunnallisissa Pesäpalloliiton tehtävissä ansioitunut sekä kilpailupäällikkönä palvellut Päivi Hongisto on siirtynyt ajasta ikuisuuteen.
Sanat eivät riitä kertomaan tuntemuksia, kun helmikuun aluksi saimme yllättävän suruviestin. Varsinaissuomalaisten pesäpalloihmisten tuntema suuri pesäpallovaikuttaja Päivi Hongisto oli aivan yllättäen siirtynyt ajasta ikuisuuteen.
Päivi Hongisto tunnettiin maakunnassa ja leireillä erityisesti kilpailupäällikkönä. Hänen panoksensa oman kotiseuran Pöytyän Urheilijoiden toiminnassa oli merkittävä.
Päivi Hongistolle myönnettiin juuri syksyllä Tahko Pihkala -mitali ansioista lasten ja nuorten pesäpallon edistämiseksi.
Ystävän lisäksi menetimme ehkä alueemme suurimman pesäpallotekijän.
Lisää Pesäpalloliiton sivuilla
Päivin muistoa kunnioittaen

Varsinais-Suomen Pesis ry.
Antti Aine
puheenjohtaja
Satu Mikola
toiminnanjohtaja