Etelän poikien joukkue jyräsi vastustajansa yhteisjuoksuin 36 -3.  Joukkueessa pelasivat Petteri Alanen, Miika Hangasmaa, Ilari Hirvonen, Santeri Jokinen, Samu Kyhyräinen, Aapo Luostari, Ville Rämet, Ville Vierimaa, Konsta Saarilehto, Väinö Väänänen ja Eemeli Laine. Pelinjohtajina toimivat Tommi Peltonen ja Mikael Hasu.


Etelän pojat ja tytöt olivat voitokkaita, kun C-junioreiden aluejoukkueet kohtasivat Porissa tiistaina. Turnauksessa pelasivat Satakunnan, Varsinais-Suomen ja Etelän tyttöjen sekä poikien joukkueet.

Ottelutulokset:
Satakunta – Varsinais-Suomi / tytöt 12 – 3
Satakunta – Varsinais-Suomi / pojat 16 – 2
Satakunta – Etelä-Suomi / tytöt 3 – 8
Varsinais-Suomi – Etelä-Suomi / pojat 0 – 22
Etelä-Suomi – Varsinais-Suomi / tytöt 25 – 2
Satakunta – Etelä-Suomi / pojat 3 – 14

Juoksuerolla 33 – 5 vakuuttaneet Etelän tytöt pelasivat kokoonpanolla: Sofia Hentunen, Veera Kontola, Minna Pirinen, Ella Reiman, Salli Palola, Loviisa Laulainen, Aino-Linnea Ritari, Venla Rantamäki, Noora Pasi, Sanni Silander ja Sini Satama. Pelinjohtajina toimivat Matti Pirinen ja Marko Pasi.


Varsinais-Suomen tyttöjen joukkueessa pelasivat Oona Peiponen, Helmi Aakio, Sara Lehtilä, Jasmin Leijon, Vivian Aho, Nella Saarikko, Moona Kaunisto, Veera Tanner, Marianne Vähäsöyrinki, Viivi Varjo ja Janette Mäkelä. Pelinjohtajina toimivat Tuomas Nurminen ja Maarit Solla.


Varsinais-Suomen poikien joukkueessa pelasivat Juho Veijalainen, Valtteri Syrjälä, Vihtori Kalliomäki, Heikki Veijalainen, Akseli Sakkinen, Ernesti Kemppainen, Riku Viertola, Eemeli Laaksonen, Konsta Pöyri, Lassi Nordman ja Erkka Laiho Pelinjohtajina toimivat Olavi Kalliomäki ja Mikko Moisander.