Valitse sivu

Australian talvisarjassa loukkaantunut heittokäsi vaati lähes puolen vuoden kuntoutusjakson, minkä vuoksi Kurikan sopimusasiat saivat odottaa hieman normaalia pidempään. Nyt käsi on heittokunnossa ja kuntoutus hoitui ilman leikkausta.

Useista tarjotuista paikoista mies valitsi juuri Bonnin joukkueen, sillä se sopii parhaiten tähän ura- ja kehitysvaiheeseen. ”Bonnilla on loistava syöttövalmentaja, Markus Solbach, jonka kanssa olen tehnyt jo muutaman kuukauden yhteistyötä. Uskon että hänen avullaan saan parhaiten nostettua pelini taas seuraavalle tasolle.” Kertoo Kurikka.

Capitals on uusimassa viime kauden mestaruuttaan ja Kurikan tulo joukkueen syöttäjäkaartiin on heille merkittävä vahvistus. Solbachin mukaan Kurikka tullaan näkemään kummulla otteluissa ensimmäistä kertaa heinäkuun puolella, sillä Bonn haluaa varmistaa, että käden kuntoutus on hoidettu kunnolla loppuun saakka. Näin mies tulisi olemaan parhaimmillaan syksyn Playoff otteluissa, sekä Suomen paidassa syyskuussa pelattavissa Pohjoismaiden mestaruuskisoissa. Bundesliigan Playoffit ja PM-kisat ovat tärkeitä näytön paikkoja seuraavaa entistä kovemman tason sopimusta haettaessa.

Unelma ja ultimaattinen tavoite Kurikalla on pelata tarunhohtoisessa Major Leaguessa USA:ssa 2027, mutta sitä ennen pitää vielä tapahtua paljon. Seuraavat askeleet tulevat olemaan todennäköisesti Euroopan sarjoja kovemmissa ammattilaissarjoissa.