Valitse sivu

Avoimia vakansseja on monenlaisia. Jos jokin alue kiinnostaa, niin ole yhteydessä Pesäpalloliiton baseball ja softball lajivastaavaan Ville Saarmaniin ville.saarman@pesis.fi  / 044 5638604.

Suomen softballin naismaajoukkue riemuitsee juuri syntyneen juoksun vuoksi lokakuun 2022 maaottelussa Tukholmassa.

Avoimia paikkoja löytyy seuraavilta alueilta:

Operatiivinen tiimi – Taho, joka pyörittää toimintaa, järjestää tilaisuuksia, miettii lajien kehityssuunnitelmia ja tarpeita jne. Mukaan tarvitaan 2–4 uutta ihmistä ja tehtävät määritellään kunkin halujen ja mahdollisuuksien mukaan.

Web & sometiimi – Tälle alueelle tarvitsemme 2–4 ihmistä pitämään yllä ja kehittämään meidän sivujamme ja sosiaalisen median presenssiä.

TV / Streaming tiimi – Otteluiden televisiointi ja striimaus tulee olemaan yksi tulevaisuuden painopistealueita, johon liitto tulee panostamaan. Kaudella 2023 tulemme tuottamaan mm USA:n TV-jakeluun 8 kotoisen pääsarjan ottelua sekä Suomi-Ruotsi maaottelun. Otteluidemme jakelu tapahtuu Euroopan liiton jakelusopimuksen mukaisesti kattaen satojen miljoonien katsojien potentiaaliin Pohjois-Amerikassa. Tähän olemme kokoamassa 3 tuotantotiimiä, joihin tarvitaan 3–4 henkeä kuhunkin. Jokainen tiimi tulee tuottamaan 2–4 peliä kauden aikana. Liitto hankkii tätä varten uuden kaluston.

Miesten baseball maajoukkueen 1-vahti Mikko Kaijansinkko valppaana Ruotsi maaottelussa.

Jos kiinnostus heräsi, niin ole yhteydessä Ville Saarmaniin. Baseball ja softball ovat vahvassa kasvussa Euroopassa, ja Suomella on vankka tuki niin maailman liitolta (WBSC) kuin myös Euroopan liitolta (WBSC Europe). Yhdessä Pesäpalloliiton ja PPL:n jäsenseurojen kanssa tulemme luomaan uudenlaista kansainvälistä urheilutoimintaa Suomeen ja kansainvälisiä mahdollisuuksia Suomalaisille sekä Suomessa asuville urheilusta kiinnostuneille tahoille.

 

 

 

 

 

Konsta Kurikka lienee tunnetuin suomalainen baseball-pelaaja siirryttyään Superpesiksestä reilu vuosi sitten hakemaan ammattilaisuraa baseballissa. Tämä Sotkamon Jymyn entinen peluri tekee uraa parhaillaan Australian Brisbanessa. Tässä Konsta edustamassa Suomea maajoukkueen asussa menneellä kaudella.