Valitse sivu

Suomen Baseball ja Softball Liitto on ensimmäisenä kansallisena liittona liittynyt tähän sopimukseen. Tässä vaiheessa on sovittu, että Suomesta tulee mukaan jakeluun 8 pääsarjan baseball peliä sekä kauden päättävä Suomi-Ruotsi-maaottelu.

Maybacksin jakeluverkko kattaa yli 340 miljoonaa potentiaalista katsojaa, ja se koostuu useista erikoiskanavista, 32+ TV jakeluyhtiöstä / kanavatarjoajasta sekä lukuisista Smart TV sovelluksien kautta toimitettavista lähetyskanavista. Maybacksin jakeluverkko on keskittynyt vahvasti Pohjois-Amerikkaan.

Maybacksin jakelusta vastaava johtaja David Zucker kommentoi nyt tehtyä sopimusta seuraavasti: ”Tämä on loistava lisä uuden ajan hybridi-paikallinen mallimme mukaiselle TV sisällön jakelulle. Ilmainen ja laadukas TV sisältö on tullut vahvasti takaisin ja on kovassa kasvussa. Enää ei ihmisten tarvitse käyttää satoja dollareita kuukaudessa etsiessään uutisia, urheilua ja viihdettä.”

”Tämä sopimus on erittäin tärkeä osa suunnitelmiamme kasvattaa lajiemme näkyvyyttä ja osanottoa Euroopassa sekä nostaa peliemme tasoa”, kertoo WBSC Europen puheenjohtaja Kruno Karin.

Uutinen WBSC Europen sivuilla

Lisätietoja:

Jukka Ropponen

SBSL Puheenjohtaja

WBSC Europe Head of marketing

+358 400 423 910

Jukka.ropponen@goaliepro.com / jropponen@wbsceurope.org