Valitse sivu

Liiton uusi kumppani Baseball Nordics Inc. on GoaliePro Consulting Oy:n aputoiminimi, jonka alla yritys hoitaa baseball- ja softballvarusteiden sekä peliasujen maahantuontia ja valmistusta. Yritys toimi liiton sponsorina jo viime kaudella nuorten ohjelman puitteissa ja nyt yhteistyötä on laajennettu huomattavasti. GoaliePro yrityksenä on pitkään toiminut jääkiekkovarusteiden maahantuojana ja useiden merkkien Pohjoismaiden jakelijana. Yrityksen omistaa Jukka Ropponen.

Marucci ja Victus mailat ovat MLB:n kaksi suosituinta merkkiä ja nyt saatavilla myös Suomessa

Baseball Nordics Inc. rakentaa parhaillaan tarjontaansa ja jo nyt löytyy suoraan yrityksen varastosta baseball ja softball tarpeisiin Maruccin, Worthin, Lizard Skinsin, Victuksen, Richardsonin, VPX:n, Rawlingsin ja Team Machinen tuotteita. Tuotteita lisätään parhaillaan yrityksen verkkokauppaan ja kevään aikana on mukaan tulossa vielä ainakin 3–4 uutta merkkiä. Huhtikuun aikana valikoimat tulevat täydentymään huomattavasti ja päätuotteet tulevat kaikki saataville suoraan varastosta.

Baseball Nordics on myös tehnyt sopimukset useamman ulkomaisen tukkurin kanssa ja pystyy hankkimaan maailmalta muiden merkkien varusteita seurojen tarpeiden mukaan.

Baseball Nordics aloittaa huhtikuun aikana aktiivisen tiedottamisen ja viestinnän tarjonnastaan sekä pyrkii samalla osaltaan auttamaan baseball ja softball tietoisuuden lisäämistä Suomessa. Yrityksen uutiskirjeen voi tilata GoaliePron verkkokaupan Baseball osuuden etusivulta: https://goaliepro.mycashflow.fi/category/63/baseball

Baseball Nordicsin some tilit kannatta laittaa seurantaan myös:

Facebook @baseballnordic

Instagram @baseball_nordics

Baseball Nordicsin valikoimiin kuuluvat myös kaikki tarvikkeet gripeistä kompressiohioihin

Baseball Nordics avaa kevään / kesän aikana Espoon Leppävaraan (Upseerinkatu 1) Suomen ensimmäisen baseball ja softball myymälän. Tämä tulee GoaliePron myyntinäyttelyn yhteyteen. Liike ja tuotenäyttely tulee olemaan avoinna aina sopimuksen mukaan. Osaksi näyttelyä tulee myös custom peliasujen, lippisten jne mallistot helpottamaan omien asujen suunnittelua ja tilaamista. Liike tullaan avaamaan sen mukaan, kuinka pandemiatilanne sallii.

Baseball Nordics on myös tuonut maajoukkueelle sponsorisopimukset oman budjettinsa avulla BioSteelin, Lizard Skinsin ja Maruccin brändien kanssa.

Liiton ja Baseball Nordicsin yhteistyösopimus kattaa tällä kaudella myös seuraavat asiat:

  • Liiton brändituotemyynnin rahoitus ja toteutus. Kaikesta myynnistä liitto saa 20% korvauksen
  • Liiton virallisten pelipallojen toimitus & myynti Suomessa
  • Liiton varustehankinta erikoishinnoin
  • Maajoukkueen ja SM-sarjan peliasujen jne toimitus sponsoroiduin hinnoin
  • Asujen toimitus liiton jäsenseuroille sponsoroiduin hinnoin

Toivoisimme seurojen ja harrastajien keskittävän hankintojaan Baseball Nordicsille mahdollisimman paljon, jotta yritys pystyy laajentamaan tarjontaansa ja tukemaan entistä voimakkaammin baseballin ja softballin kasvua Suomessa.

Baseball Nordicsin valikoimiin kuuluvat kustomoidut Team Machine peliasut

Yrityksen yhdyshenkilöt ovat:

Jukka Ropponen, 0400 423 910, jukka.ropponen (ät) goaliepro.com

Tony Ropponen, 050 516 939, tony.ropponen (ät) goaliepro.com