Valitse sivu

Nyt olemme saaneet riittävästi uusia yhteistyösopimuksia liitolle, jotta pystymme toteuttamaan peliasujen uudistuksen. Jokainen sarjaan osallistuva joukkue tulee saamaan uudet pelipaidat yhteistyökumppaniemme kustantamina. Näissä pelipaidoissa ykkösasiana on tyylikkäät ja erottuvat seuralogot sekä pelaajien numerot. Näiden lisäksi paitoihin tulee kolmen yhteistyökumppanin logot tyylikkäästi sijoitettuna.

Paidat valmistaa liiton uusi yhteistyökumppani Team Machine.

Liitolla ja SM-sarjalla on paljon tehtävää ja parannettavaa ottelutapahtumien jne suhteen. Tyylikkäät peliasut ovat osa tätä kokonaisuutta ja ensi kaudella tulevat lajin uudet ja vanhat seuraajat näkemään lukuisia muitakin uudistuksia.

Kaikki SM-sarjaan osallistuvat joukkueet tuleva saamaan tarkemmat ohjeet pelipaitojen hankinnasta lähiviikkoina liiton toimistolta. Uusista yhteistyökumppaneista tulemme tiedottamaan tarkemmin seuraavien kuukausien aikana.