Valitse sivu

Mikä tekee tästä Suomelle mielenkiintoisen asian on uusi järjestelmä, jossa mukaan lopputurnaukseen pääsevät kauden 2019 12 parasta maata suoraan ja jäljellä olevista neljästä paikasta karsitaan kesäkuun 29./30.6 – 3./4.7 neljällä eri paikkakunnalla Euroopassa.

Kunkin karsintaturnauksen voittaja menee sitten Italian lopputurnaukseen. Nämä karsintaturnaukset tullaan järjestämään Moskovassa (Venäjä), Utenosissa (Liettua), Belgradissa (Serbia) ja Bratislavassa (Slovakia). Lohkojaot maittain selviävät myöhemmin, kun tiedetään mitkä maat ovat lähdössä mukaan.

Kilpailu tulee varmasti olemaan kovaa nyt kun EM tasolla on B- ja C-pooli yhdistetty, mutta tämä on meille vain etu. Mitä kovempia vastuksia kohtaamme, sitä nopeammin pääsemme nostamaan omaa tasoamme. Uskomme vankasti, että tulevan kesän päätapahtuman taso motivoi kaikkia maajoukkuekandidaattejamme treenaamaan entistä kovempaa. Tällä viikolla valittavan uuden maajoukkueen johtoryhmän tehtävä on nyt selvä ja töihin käydään mahdollisimman pian.