Valitse sivu

Espoo 23.6.2021 Baseball liiton monivuotinen yhteistyökumppani Fat Lizard panimo on tehnyt tälle kaudelle entistä huomattavasti kattavamman yhteistyösopimuksen SBSL:n kanssa. Kuluvalla kaudella Fat Lizard on jälleen Suomisarjan nimisponsori, eli sarja pelataan Fat Lizard Leaguen nimellä. Tämän lisäksi Fat Lizard näkyy kaikissa SM-sarjan otteluissa kenttämainoksissa, tulostauluissa sekä haastatteluissa ja palkittujen kuvissa.

Tänään on julkistettu laajentuneen yhteistyön viimeisin muoto, kun Fat Lizard tuo ensi kuussa markkinoille täysin uuden Homerun Derby Mango Pale Ale oluen. Tämä olut on samalla Suomen Baseball ja Softball Liiton virallinen olut, joka on kehitetty vastaamaan nimenomaan baseballin ystävien tarpeita. Kehitystyö on tehty yhdessä eri seurojen pelaajista koostuneen fokus ryhmän kanssa, joka on ohjannut Fat Lizardin tuotekehitystä.

Itse olut on tyyliltään New England Pale Ale, eli mehuisa ja voimakkaasti aromihumaloitu jenkkityylinen ale. Azacca- ja Citra-humalat antavat kirpeää terää mehukkaaseen mallasrunkoon. Hedelmäisyyttä juomasta ei puutu, sillä oluesta löytyy avokätisesti aitoa mangoa. Homerun Derby on täydellinen makupari voimakkaasti maustetun grilliruuan kyytipoikana.

Lisätietoja:

Jukka Ropponen, Puheenohtaja SBSL, 0400 423 910 jukka.ropponen@goaliepro.com

Topi Kairenius, Fat Lizard Luova Johtaja, 045 667 4838, topi@fatlizard.beer