Valitse sivu

 

 

 

 

 

 

 

Näiden avustuspakettien kustantaminen on tullut mahdolliseksi liiton uusien yhteiskumppanien tuen avulla. Uudet kumppanit ovat mukana tukemassa vahvassa myötätuulessa uuteen kauteen lähtevää lajiamme, jonka uskomme kasvattavan suosiotaan hyvin yhdessä pesäpallon kanssa.

Uuden 3-divisioonan lopullinen osanottajalista selviää kesäkuun aikana, mutta tässä vaiheessa ainakin Sotkamon Jymy, Seinäjoen Jymy-Jussit, Hyvinkään Tahko, Joensuun Maila, Manse PP ja Espoo Expos selvittävät uusien joukkueiden perustamista tulevaan sarjaan.

Baseball Nordcisin valikoima kasvaa tällä hetkellä lähes päivittäin ja yritys rakentaa tuotekatalogia verkkokauppaan https://www.baseballnordics.com/ . Myynnissä on jo mm Maruccin, Victuksen, Rawlingsin, Akademan, Zettin, Pinnaclen jne brändien tuotteita sekä tietysti Baseball Finland logo & brändituotteet.

Lisätietoja:

Jukka Ropponen, Puheenjohtaja, Suomen Baseball ja Softball Liitto, 0400 423 910, jukka.ropponen@goaliepro.com