Valitse sivu

Ensi vaiheessa tämä yhteistyösopimus tulee näkymään maamme toiseksi korkeimman sarjatason eli

Baseballin Suomisarja jatka toista kautta Fat Lizard League nimellä

Suomisarjan nimessä, joka jatkaa pelaamista Fat Lizard Leaguena. Fat Lizard tulee edelleen näkymään myös mukana maajoukkueen toiminnassa sekä erilaisissa tapahtumissa jne.

Suurimmat uudet yhteistyöprojektit ovat vielä työn alla ja niistä tullaan tiedottamaan touko-kesäkuun aikana. Lupaamme että näitä uutisia kannattaa odottaa.

”Baseball kulkee nyt hyvässä myötätuulessa ja laji on saanut oikeanlaisen draivin toimintaansa. Me Fat Lizardilla haluamme olla osaltamme mukana tukemassa lajin kasvua Suomessa sekä tietysti hyödyntää sen dynaamista imagoa omassa markkinoinnissamme!” Kertoo yrityksen perustajiin kuuluva Topi Kairenius Fat Lizardilta.

Baseball ja Softball Liiton puolelta puheenjohtaja Jukka Ropponen kommentoi nyt tehtyä yhteistyösopimusta seuraavasti: ”Fat Lizard on meille juuri sellainen yhteistyökumppani, joita olemme hakeneet mukaan toimintaan. Moderni yritys, jolla erittäin laadukkaat tuotteet ja innovatiivinen markkinointi sekä hieno brändi. Uskon että yhteistyömme tulee jatkossakin vain tiivistymään ja hyödyttämään molempia osapuolia kasvavassa määrin.”