Kuva: Roihu.

Uutiset

Haapala jatkaa Roihuttarien viuhkassa: ”Ei estettä nousulle parin vuoden päästä”4.1.2018

Joukkueen nimi on jatkossa Roihuttaret, mutta muilta osin helsinkiläisryhmä jatkaa pitkälti viimevuotisella kokoonpanolla naisten Ykköspesiksessä.

Jussi Haapala allekirjoitti pelinjohtajasopimuksen Roihun kanssa viime maaliskuussa. Tällä kertaa aikaa valmistautua tulevaan kauteen on riittämiin.

– Joukkue on sitkeä ja motivoitunut harjoittelemaan ja sitä kautta kehitystä saadaan aivan varmasti. Jo nyt syksyn aikana pelaajat ovat kehittyneet kovasti monella osa-alueella, Haapala kehuu seuran kotisivuilla.

Roihuttarien joukkue on pitkälti kasassa tulevaa kautta ajatellen.

– Nopeutta saadaan lisää Liinu Turpelan myötä ja lyöntivoimaa tuo Teea-Kaisa Vikiö, joka korvaa lopettaneen Erika Haapalehdon. Emme hae aktiivisesti lisävahvistusta, mikäli joukkueen terveystilanne pysyy hyvänä eikä mitään odottamatonta muutosta nykypelaajistoon tule, Haapala sanoo.

Virallista tavoitetta Roihuttarilla ei vielä ole ensi kaudelle, mutta sarjapaikan säilyttämisen ohella tähtäin asetettaneen korkeammalle. Haapalan mukaan mahdollisuuksien ikkuna on auki tuleville vuosille.

– Joukkueemme on nuori ja jos nämä nuoret saadaan pysymään sitoutuneena Roihuun, niin ainakin pelaajiston puolesta ei ole estettä nousta korkeimmalle sarjatasolle parin vuoden päästä.

Roihuttaret pelaa ensimmäisen talven harjoitusottelunsa Jyväskylässä 13. tammikuuta, kun vastaan asettuu yksi valtakunnan parhaista joukkueista, yhdessä huipulle tähtäävä Superpesiksen Kirittäret.

Miesten ja naisten Ykköspesiksen kesän otteluohjelmat julkaistaan huomenna perjantaina.

Roihuttaret kaudella 2018

Vilma Haapala
Anni Haukkamaa
Anni Heino
Camilla Höglund
Catharina Höglund
Riina Kallio
Tilda Palola
Maria Ritola
Kirsti Salo
Aliisa Torkkel
Liinu Turpela
Aino Vapaavuori
Nina Vertanen
Salla Vertanen
Tea-Kaisa Vikiö
Elina Wallenius

Jussi Haapala (pj)

Aiheesta lisää

Roihuttaret jatkaa lähes samalla kokoonpanolla

Tutustu Roihuttariin Facebookissa