Sami Pylväs on Ylivieskan Kuulan naisten ykköspesisjoukkueen uusi pelinjohtaja. Hanna Muhonen jatkaa yhtenä avainpelaajista joukkueessa. Kuva: Ylivieskan Kuula.

Uutiset

Ylivieskan Kuula oman alueen pelaajilla naisten Ykköspesikseen, Sami Pylväs pelinjohtajaksi17.11.2017

Ylivieskan Kuulan naisten ykköspesisjoukkueessa siirrytään seuraavalle osuudelle. Pitkään ansiokkaasti pelinjohtajana toiminut Toni Seppälä antaa kapulan eteenpäin ja sen vastaanottaa viime kauden kakkospelinjohtaja Sami Pylväs. Valmennuksessa, erityisesti talven juoksutreeneissä, on apuna pelaajauransa päättänyt Katri Vesaluoma.

Joukkueessa näkyy vahvasti paikallisuus. Likipitäen kaikki pelaajat ovat joko Ylivieskan Kuulan tai lähialueen seurojen kasvatteja. Farmiyhteistyö Superpesikseen jatkuu Oulun Lipottarien kanssa.

Uusia pelaajia joukkueessa ovat paluumuuttaja Sanna Perälä, Emilia Mansikka-aho Kempeleen Kiristä sekä vasta 16-vuotiaat seuran oma kasvatti Noora Kumpula ja reisjärveläislähtöinen Reetta Pehkonen. Viime kauden pelaajista Eveliina Hildén hakee paikkaa ja vastuuta Lipottarien superpesisryhmästä.

– Joukkue lähtee uuteen kauteen täynnä intoa ja motivaatiota sekä hieman jo ykköspesiskokemusta kartuttaneena. Vaikka joukkue on nuori ja uudistuksia kokenut, kaikki ovat valmiita tekemään töitä sen eteen, että ensi kaudella päästään jälleen tarjoamaan katsojille iloista ja voittavaa naispesistä, seurasta todetaan.

Aiheesta lisää

Kuulattaret naisten Ykköspesiksessä kaudella 2018

Pylväs/KP24.fi: "Suuri asia lisätä tietoisuutta naispesiksestä"

Farmiyhteistyöseurana Oulun Lipottaret