Monivuotinen luottopelaaja Janne Lähde on ottanut paikkansa viuhkan varresta Ulvilan Pesä-Veikkojen ykköspesisjoukkueessa. Kuva: Ulvilan Pesä-Veikot.

Uutiset

Janne Lähde jatkaa Ulvilan Pesä-Veikkojen ykköspesisjoukkueen luotsina13.10.2017

Ulvilan Pesä-Veikot on lyönyt hyvissä ajoin lukkoon ykköspesisjoukkueensa pelinjohtajaratkaisun ensi vuodelle. Edustusjoukkueen peräsimessä jatkaa Janne Lähde, joka viimeksi pestattiin tehtävään vain viikko ennen sarjakauden alkua. – Hyvillä mielillä lähdetään kohti ensi kautta. Viime kausi antoi hyvän opetuksen kaikille, Lähde sanoo.

Ulvilan Pesä-Veikot sai taistella viimeiseen asti sarjapaikastaan, joka varmistui vasta ykköspesiskarsinnan voitolla Vähänkyrön Viestistä. Nyt joukkueen kokoamisen suhteen edetään aikataulussa ja valmennustiimikin on vahvistunut. Lähde saa valmennusryhmäänsä avuksi fysiikkavalmennuksesta vastaavan Sami Niemisen, joka tavoittelee myös pelipaikkaa joukkueesta.

Lisäksi pelaajapuolella merkittävä vahvistus on seuran oma kasvatti Mikael Sillanpää.

– Ensi kesälle itsellä on aika isot tavoitteet varsinkin ulkopelin osalta. Kankaanpäässä ulkopelirooli jäi todella pieneksi, niin haluan täällä päästä todistamaan muille ja varsinkin itselleni, mihin kaikkeen rahkeet riittävät, Sillanpää sanoo.

Aiheesta lisää

Uutinen aiheesta Ulvilan Pesä-Veikkojen kotisivuilla