Pöytyän Urheilijoilla on takanaan seurahistorian menestyksekkäin kausi, kun miesten edustusjoukkue ylsi superpesiskarsintaan asti. Kuva: Pöytyän Urheilijat.

Uutiset

Pöytyän Urheilijoilla täysi miehistö miesten Ykköspesikseen7.10.2017

Markus Wirzenius on Pöytyän Urheilijoiden miesten ykköspesisjoukkueen pelinjohtaja kaudella 2018. Uusimpina hankintoina Pöytyä kiinnitti riveihinsä Hyvinkään Tahkon kasvatit Ville Harjun, 24 ja Valtteri Virtasen, 25. Kaksikolla on yhteensä superpesiskokemusta 130 pääsarjaottelun verran.

Viime kauden avainpelaajat Mikko Pauna ja Miikka Riikonen siirtyivät Kankaanpään Mailan superpesisjoukkueeseen. Pöytyän Urheilijoiden mukaan molemmat ovat kuitenkin ykköspesisjoukkueen talviharjoitteluringissä ja tarvittaessa apuna kesällä, mikäli aikataulut ja muut järjestelyt saadaan seurojen välillä sovitettua.

Pöytyällä on nyt kasassa 13 pelaajasopimusta.

– Alusta asti tavoite oli pitää omat pojat kasassa ja rakentaa omavarainen joukkue, jonka pelaajat ovat sitoutuneita pelaamaan Pöytyän Urheilijoille isolla sydämellä. Meillä oli hyvissä ajoin tiedossa, että joukkue tulee kokemaan kovia lähtijöitä, koska Superpesis-joukkueet olivat kiinnostuneita pelaajista. Tämän vuoksi päätimme hankkia muutaman täsmähankinnan ja onnistuimme näissä mielestäni loistavasti. Joukkueessa on riittävä määrä kaikkia elementtejä: juoksuvoimaa, räpylävarmuutta ja taitavia yksilöitä, pelinjohtaja-valmentaja Wirzenius toteaa.

Aiheesta lisää

Pöytyän Urheilijoiden kotisivut