Jatkuvatko Tahkon Leidien juhlat kotikentällä Pihkalassa torstaina? Kuva: Hyvinkään Tahko.

Uutiset

Repiikö Tahkon Leidit kaulaa lähimpiin uhkaajiinsa?31.5.2017

Naisten Ykköspesiksen kärkiottelu pelataan Hyvinkäällä torstaina, kun kotijoukkue Tahkon Leidit saa vastaansa Jalasjärven Jalaksen. Molemmat joukkueet ovat pelanneet alkukauden tappioitta, Tahko jopa ilman pistemenetyksiä.

Naisten Ykköspesiksen runkosarjan voittaja nousee suoraan Superpesikseen kaudelle 2018. Tahkon ylle soviteltiin vahvasti ennakkosuosikin viittaa pelinjohtajien ennakkoarvioissa, eikä joukkue ole pettänyt odotuksia. Tietä sarjakärjessä ovat silottaneet kakkospaikalle arvioidun ja viime syksynä sarjan välieriin yltäneen Mynämäen Vesan vaisut otteet.

– Peli kerrallaan mennään. Monessa pelissä vastustaja on ajanut meidät kovaan paikkaan, mutta joka kerta on joukkueena noustu. Usko ja sinnikkyys ovat kantaneet jokaisella hetkellä, välivuoden jälkeen kentille palannut 72 superpesisottelun Henni Kauppinen totesi seuran kotisivuilla.

Kauppinen on yksi uusista kasvoista Tahkon joukkueessa. Superpesiksessä ovat aiemmin pelanneet myös Laura Hauta, Emmi Hytönen ja Ella Kaasinen. Joukkueen tehopelaajana on alkukaudesta ansioitunut kopparin tontille ulkopelissä vaihtanut Titta Siilin.

Jalasjärven Jalas arvioitiin ennen kauden alkua naisten Ykköspesiksessä kolmen parhaan joukkoon. Joukkue onkin napannut kuudesta ottelustaan yhtä monta voittoa ja haastanut vahvimmin sarjakärkeä. Ulkopeliä pyörittää kokenut lukkari Taiju Ollila, sisällä erityisesti Taru Finnilä ja Kaisa Lindberg ovat pelanneet tehokkaasti.

Torstain ottelussa tarjolla on sarjataulukon piikkipaikka. Viime vuonna Jalasjärvi vei molemmat keskinäiset kohtaamiset nimiinsä puhtaasti jaksoin 2-0.

Naisten Ykköspesistä torstaina 1.6.

Fera, Rauma - Hämeenlinnan Paukku 18.00
Hyvinkään Tahko - Jalasjärven Jalas 18.00
Mynämäen Vesa - Pesäkarhut, Pori 18.00

Aiheesta lisää

Hyvinkää-Jalasjärvi-ottelun Facebook-tapahtuma

Jalasjärven Jalas Facebookissa

Kuvia Tahkon Leidien alkukauden otteluista

Otteluennakko: Fera, Rauma vs. Hämeenlinnan Paukku