Satakunnassa jatkuu farmiyhteistyö akselilla Kankaanpää-Ulvila. Kuva: Ulvilan Pesä-Veikot.

Uutiset

Farmisopimus tuo laajuutta Ulvilan Pesä-Veikkojen ykköspesisjoukkueeseen21.2.2017

Miesten Superpesiksen Kankaanpään Maila ja Ykköspesiksen Ulvilan Pesä-Veikot ovat solmineet kautta 2017 koskevan farmisopimuksen. Yhteistyö avaa vastuullisia rooleja erityisesti Kankaanpäässä pelaaville nuorille, A- ja B-ikäisille pelaajille.

Ensisijaisesti pelipaikkaa Ulvilan ykköspesisjoukkueesta tavoittelevat Tommi Angervisto, Joona Anttila, Matias Jokisalo, Joona Lehtinen, Joni Levä, Joonas Peltomäki, Roope Reinikka ja Arttu Vilander.

– Farmisopimuksen avulla saamme rinkiin pelaajia lisää, mikä tuo laajuutta tähän porukkaan varsinkin nyt, kun emme ole saaneet paljon pelaajia kasaan ja omia junnuja on vanhemmissa ikäluokissa vähän. On hienoa saada nuoria ja nälkäisiä pelaajia mukaan, jolloin saamme lisäpotkua tähän tekemiseen ja kentälle, Ulvilan Pesä-Veikkojen kasvatti ja edustusjoukkueen pelaaja Erno Kulmala toteaa.

– Näillä pelaajilla tulee olemaan aito halu pelata tulevaisuudessa Superpesistä, joten he ovat hyvä lisä jo muutenkin nälkäiseen edustusjoukkueeseemme, seuran johtokunnan jäsen Asko Mansikkamäki komppaa.

Ulvilan Pesä-Veikkojen sopimuspelaajat (yksivuotiset sopimukset)

Jesse Jokela
Mattias Kitola
Erno Kulmala
Petri Kulmala
Janne Lähde
Joonas Malmberg
Juho Ranto
Markus Salonen
Santeri Stenroos

Farmisopimukseen nimettävät pelaajat (yksivuotiset sopimukset)

Tommi Angervisto
Joona Anttila
Matias Jokisalo
Joona Lehtinen
Joni Levä
Joonas Peltomäki
Roope Reinikka
Arttu Vilander

Aiheesta lisää

Ulvilan Pesä-Veikkojen kotisivut