Uutisia

Pesäpalloliiton johtokunta on päättänyt tarkastella lajin tuomaritoiminnan kokonaiskuvaa ja organisaatiota uuden tulevaisuusohjelman mukaisesti. Liittojohtokunnan päätöksellä pyritään panostamaan… Lue lisää
Pesäpalloliiton syyskokous vahvisti yhdistyksen toimintasuunnitelman ja talousarvion vuodelle 2017 Tampereella perjantaina. Henkilövalintoja ei tehty, sillä liittojohtokunnan kokoamisen periaatteita… Lue lisää
Pesäpalloliitossa rakennetaan määrätietoisesti kansallispelin tulevaisuuskuvaa kohti vuotta 2022. Liittokokouksessa julkaistujen uusien rekrytointien myötä pyritään erityisesti vahvistamaan… Lue lisää
Superpesis-kausi 2017 starttaa Espanjassa! – ”Tuo mielenkiintoisen lisän alkavaan kauteen” 4.12.2016
Miesten Superpesis-kausi 2017 tulee olemaan ennätyksellisen pitkä, kun kauden avausottelu pelataan jo 23. huhtikuuta. Viikkoa ennen vappua pelattavassa ottelussa kohtaavat viime kauden hopeajoukkue Sotkamon Jymy, sekä sarjanousija Imatran Pallo-Veikot ja ottelu pelataan Espanjan Fuengirolassa.
KPL:llä kolmen kotipelin putki heti toukokuussa 2.12.2016
Kuva: Moises Garibay Superpesiksen sarjaohjelma kaudelle 2017 on julkaistu. Kouvolan Pallonlyöjien kausi alkaa vieraspelillä Joensuun Mailaa vastaan, mutta Tukholmaan kaavaillun ottelun ajankohta on vielä avoin. Kouvolassa pelattavat ottelut on sen sijaan lyöty lukkoon.
Uutuuskirja paljastaa: Aggressiivinen velkoja olisi saanut SaiPan konkurssiin 2.12.2016
Imatralaislähtöisen Tero Auvisen tuleva kirja Urheiluseurojen sisäpiirissä paljastaa kuinka lähellä Liiga-SaiPa Oy oli konkurssia Riku Kallioniemen tullessa toimitusjohtajaksi. Auvinen on kirjaansa varten haastatellut Kallioniemeä sekä lukuisia muita suomalaisen joukkueurheilun huippujohtajia.
Aggressiivinen velkoja olisi saanut SaiPan konkurssiin 2.12.2016
Imatralaislähtöisen Tero Auvisen tuleva kirja Urheiluseurojen sisäpiirissä paljastaa kuinka lähellä Liiga-SaiPa Oy oli konkurssia Riku Kallioniemen tullessa toimitusjohtajaksi. Auvinen on kirjaansa varten haastatellut Kallioniemeä sekä lukuisia muita suomalaisen joukkueurheilun huippujohtajia.
Yleisöäänestys Pohjois-Karjalan vuoden 2016 parhaasta urheilijasta alkaa 1.12.2016
Edessä on 20:s kerta, kun Karjalaisen lukijat pääsevät äänestämään suosikkinsa Pohjois-Karjalan vuoden parhaaksi urheilijaksi. Äänestys on käynnistynyt ja päättyy 31. joulukuuta.
JENKKIFUTIS: Kaikki Vaahteraliigan ottelut televisioidaan kaudella 2017 1.12.2016
Amerikkalaisen jalkapallon SM-sarjan eli Vaahteraliigan jokainen ottelu on kaudella 2017 katsottavissa Ruutu -netti-tv-palvelussa sekä Nelonen Pron tv-kanavilla.
Supertuulia pesiksestä – stadionkausi 2017 käyntiin jo huhtikuussa! 30.11.2016
Miesten Superpesiksen otteluohjelma on julkaistu kaudelle 2017. Kausi avataan poikkeuksellisesti jo viikkoa ennen vappua, kun Sotkamon Jymy ja Imatran Pallo-Veikot ovat vastakkain Espanjan Fuengirolassa sunnuntaina 23.4. Mestari on selvillä viimeistään 24.


Tällä hetkellä ei ole kyselyä käynnissä.