Uutisia

Lievestuoreen Kisa valmistautuu tulevaan vuoteen 2017 ja kolmanteen peräkkäiseen kauteensa miesten Ykköspesiksessä. Joukkueella on 12 sopimuspelaajaa ja kokoonpanoa viimeistellään lopulliseen… Lue lisää
Superpesiskarsinnan viidenteen otteluun yltänyt Manse PP Tampereelta saa tulevalle kaudelle kovan vahvistuksen Ykköspesikseen. Pian 22 vuotta täyttävä Petteri Kortelainen lähes tuplasi lyötyjen… Lue lisää
Sekä miesten että naisten Ykköspesiksessä on mukana ensi vuonna 12 joukkuetta. Lue lisää
IPV ei vahvista Superpesis-kauden avausta Fuengirolassa: "Sanotaan näin, että Espanjan kuvio etenee" 27.10.2016
Imatran Pallo-Veikkojen urheilutoimenjohtaja Jani Valkeapää ei vielä vahvista sitä, että IPV avaa Superpesis-kauden Fuengirolassa pelillä Sotkamon Jymyä vastaan. Yle kertoi Espanjan suunnitelmista jo elokuussa, mutta Valkeapää ei halua mennä asioiden edelle. – Tiedotamme sitten, kun on valmista.
Allu Rautiainen jatkaa Joensuun Mailassa 27.10.2016
Aleksi Rautiainen jatkaa Joensuun Mailassa. Rautiainen on sopinut seuransa kanssa 1+1 vuotisen jatkosopimuksen. Tohmajärven Pompun kasvatti on pelannut Joensuun Mailan paidassa kaudesta 2011 lähtien ja ollut mukana voittamassa kaikkia JoMan seurahistorian neljää pronssimitalia.
Ahonen ja Rintamäki jatkavat Lapualla 27.10.2016
Lapuan Virkiän superpesisjoukkue alkaa olla hyvällä mallilla ensi kautta ajatellen. Torstaina tuli lisää tiedotettavaa: kauden 2017 joukkue on täydentynyt Maaret Ahosen ja Mirka Rintamäen jatkosopimuksilla. Ahonen 24, aloittaa jo 7.
Hyviä uutisia Norjasta suomalaisille urheilijoille – ensin Teneriffalle, sitten Miamiin! 26.10.2016
Eivät lopu uutiset Norjasta. Norjalainen halpalentoyhtiö Norwegian palkitsi tänään kaksi suomalaista urheilijaa ilmaismatkalla vapaavalintaiseen kaukokohteeseen. Pikajuoksija Jenna Jokela ja hänen kumppaninsa, pesäpalloilija Ville Posti lähtevät ehkä vuoden kuluttua Miamiin.
Tiitu ja Toppari jatkavat Lapualla 25.10.2016
Lapuan Virkiän naisten superpesisjoukkue kaudelle 2017 jatkaa muodostumistaan. Seura tiedottaa, että Eveliina Toppari ja Saara Tiitu edustavat sinivalkoisia värejä ensi kesänäkin. 23-vuotias Toppari on viisinkertainen Suomen mestari ja kausi 2017 on Evelle jo seitsemäs Virkiän edustusjoukkueessa.
Superpesiksessä jatkosopimukset: Viitala, Kattelus, Keppo ja Kiviniemi jatkavat 21.10.2016
Kuusi kertaa peräkkäin naisten superpesiksen finaaliotteluissa esiintynyt Lapuan Virkiä on julkaissut ensimmäiset sopimuksensa koskien kesää 2017. Seuran omat kasvatit Emmi Viitala, Elli Kattelus, Niina Keppo ja Emma Kiviniemi edustavat Virkiän sinivalkoisia värejä ensi kesänäkin.
Ensimmäiset sopimusuutiset: Omille kasvateille jatko! 21.10.2016
Kuusi kertaa peräkkäin naisten pesäpallon finaaliotteluissa esiintynyt Lapuan Virkiä on julkaissut ensimmäiset sopimuksensa koskien kesää 2017. Seuran omat kasvatit Emmi Viitala, Elli Kattelus, Niina Keppo ja Emma Kiviniemi edustavat Virkiän sinivalkoisia värejä ensi kesänäkin.


Tällä hetkellä ei ole kyselyä käynnissä.