World Cup -turnaus Turussa: Haku Suomen joukkueeseen

Pesäpallon yhdeksäs Maailmancup-turnaus pelataan osana itsenäisen Suomen 100-vuotisjuhlallisuuksia Turussa 20.-24.7.2017.

Maailmancup-turnauksessa järjestetään sarjat nais-, mies- ja sekajoukkueille. Vuosien varrella mukana on ollut edustus Suomen lisäksi Australiasta, Japanista, Ruotsista, Saksasta, Sveitsistä ja Virosta.

Oheisella lomakkeella haetaan pelaajaksi ja/tai tuomariksi Suomen joukkueisiin. Tavoitteena ei ole kerätä Itä-Länsi-otteluun verrattavaa tähtisikermää, vaan koota turnaukseen pikemminkin positiivisella ja ulospäinsuuntautuneella asenteella varustettu edustava joukkue. Huomioithan, että Maailmancup-turnaus pelataan keskellä kilpailukautta. Samalla viikolla Turun seudulla järjestetään D-ikäisten valtakunnallinen Suurleiri.

Lähtökohtaisesti hakijan tulee olla täysi-ikäinen.

Turnaus on majoituksen ja matkojen osalta omakustanteinen. Lisäksi jokainen osallistuja sitoutuu ilmoittauduttuaan maksamaan 100 euron turnausmaksun, joka sisältää oheisohjelman myötä merkittäviä etuja (katso kaikki World Cup Super Pass -edut tästä linkistä). Pesäpalloliitto toimittaa Suomen joukkueelle peliasut ja joukkuepaidan sekä tukee turnauksen järjestelyjä muilla materiaalitoimituksilla.

Pesäpallon World Cup -turnaukset ovat tunnettuja vahvasta yhteisöllisyydestään. Toivomme Suomen joukkueelta aktiivista osallistumista turnaukseen ja iltaohjelmiin sekä avointa mieltä.

Hakuaika jatkuu naisjoukkueen sekä toimihenkilöiden osalta 15.1.2017 saakka.

PS. Tästä se alkoi vuonna 1992, pesäpallon World Cup -turnausten historia:
Klippi Ylen Elävässä Arkistossa


Hakijan tiedot

*
*
*
*
*
*

Tausta pesäpallon parissa


Osallistuminen Maailmancupiin

* Fields marked with an asterisk are mandatory.