Kuvat/photos: Stefan Berchtold, Pesäpallo World Cup Tournament 2015, Lucerne, Switzerland.

Kerro tarinasi - Tell us your story!

Pesäpallo on Suomen kansallispeli, mutta sillä on ollut jo vuosikymmenten ajan myös kansainvälinen ulottuvuus. Sinä olet yksi sen toteuttajista.

Haastamme nyt kaikki Suomessa ja ulkomailla asuvat tuomaan esiin omia tarinoitaan ja kuviaan kansainväliseen pesäpalloon liittyen.

Kerro meille, miten ja missä olet törmännyt pesäpalloon ulkomailla, mitä pesäpallo merkitsee Sinulle ja alueesi suomalaisille, miten ja missä pesäpalloa on pelattu tai mitä pelien yhteydessä on sattunut?

Tarinat kootaan kirjaksi Siirtolaisuusinstituutin eläkkeellä oleva johtajan Ismo Söderlingin toimesta. Kirjoitusaikaa on pidennetty kirjoittajien pyynnöstä, lähetä materiaalisi 20.4.2017 mennessä osoitteeseen ismo.soderling(ät)utu.fi.

Ismo Söderling/Siirtolaisuusinstituutti
Eerikinkatu 34
20100 Turku, Finland

Kirjoituskutsu (pdf)


Pesäpallo is known as Finnish national sport but it has a significant international dimension too. Thank You for being part of it.

We challenge now all of you living in Finland or abroad to tell your story about international pesäpallo.

What's the significance of pesäpallo to you?
Where and in which group have you played pesäpallo?
What kind of experiences has pesäpallo offered to you?
Which are your most unforgettable moments from the pesäpallo field?
Etc.

The stories and photos will be compiled into a book edited by Ismo Söderling, the former director of Finnish Institute of Migration. Now more time is given but please send your memories until 20 April 2017 to ismo.soderling(at)utu.fi or

Ismo Söderling/Siirtolaisuusinstituutti
Eerikinkatu 34
20100 Turku, Finland

Invitation (pdf)