Lännen voittokulku jatkui myös B-poikien ottelussa!

Uutiset

Lännen voittokulku jatkui myös B-poikien ottelussa!14.7.2013

Länsi nappasi jo viikonlopun neljännen voittonsa Idästä, kun B-poikien ottelu päättyi 0-2 (3-4, 2-6). Peli ratkesi toisella jaksolla Lännen kahteen läpilyöntiin 1287 katsojan edessä.

Ensimmäisessä vuorossa Itä sai rakennettua Matias Hangasmaalle yhden palon ajolähtötilanteen. Poikien Superpesiksessäkin jo kuuluisaksi tullut kumura tippui väliin eikä Topi Korhosella ollut kiirettä tuoda Idän ja samalla ottelun avausjuoksua.

Ensimmäisen jakson peli oli erittäin viihdyttävää ja keskiosumat seurasivat toisiaan. Jakso eteni tasatahtiin ja sen ratkaisi viimeisen tasoittavalla Lännelle Jere Viitasalo. Idän Onni Määttä sai syöksyttyä lyönnin kiinni, mutta Waltteri Hämäläinen ennätti kotiin, kun pallo poltti hieman käsissä.

Idän pelinjohtaja Saku Komulainen harmitteli joukkueensa vaisua virettä:
- Ei ollut kyllä ripaustakaan jäljellä siitä pelirohkeudesta, mitä pelaajille ennen matsia teroitin. Kolmostilanteet sentään ensimmäisellä jaksolla voitin, mutta eihän se paljoa mieltä lämmitä.

Ikonen ja Hallasuo puhkovat Idän kenttää

Itä pääsi toisella jaksolla johtoon, kun Jussi-Pekka Tanskanen upotti viimeisenä lyöjänä kumuran väliin ja kotiin kirmasi Teemu Juntunen. Länsi pääsi kuitenkin niskan päälle, kun kentän parhaana palkittu Valentin Ikonen iski upeasti 1+2 kotikenttänsä kolmosjatkeelta. Kotiin ehtivät hänen edeltään Waltteri Hämäläinen ja Tero Tyynelä.

Hangasmaan kumura upposi jälleen välin ja Teemu Nurmio kavensi tilanteen 2-3:een, mutta tilanne kuihtui huikeasti lukkaroineen Ville Väliahon kärpäseen Juuso Siekkelistä. Kärpästen lisäksi Väliaho tarjosi yleisölle viikonlopun tähän mennessä korkeimpia tolppia.

Lopullisen niitin Idän arkkuun toisella jaksolla iski voimakkaalla kumurallaan Markus Hallasuo. Idän kopparit ehtivät kuitenkin takarajan tuntumaan tippuneen lyönnin perään eikä tilanteesta syntynyt kuin kaksi juoksua.

Kentän parhaana palkittu Hyvinkään Valentin Ikonen oli tyytyväinen arvo-otteluun:
- Oli todella hienoa päästä pelaamaan ja olemaan kotikentällä. Ympärillä oli kyllä tosi kovia kavereita.

Lännen pelinjohtaja Pasi Vanhatalo antoi tunnustusta molempien joukkueiden pelaajille:
- Kyllähän nää tänään pelanneet kaverit on ihan täysiä urheilijoita. Ei omassa Lahdessa pelatussa B-poikien Itä-Lännessä aikanaan nähtyä lähelläkään näin kovia suorituksia.

Palkitut:
Itä I: Joni Matikainen (2/0, 7/7kl)
Itä II: Ville Kotro (6kl)
Kentän Paras: Valentin Ikonen (1+3/2, 7kl)
Länsi I: Roope Reinikka (1/0, 5kl)
Länsi II: Tero Tyynelä (1/2, 5kl)
 

 

¨