Jukka-Pekka Vainionpäälle jatkosopimus – Jouni Koskela liittyy JymyJusseihin

Vainionpäällä on tilillään lyöjäkuninkuudet kausilta 2014 ja 2016.

Uutiset

Jukka-Pekka Vainionpäälle jatkosopimus – Jouni Koskela liittyy JymyJusseihin21.12.2017

Kaksinkertainen lyöjäkuningas Jukka-Pekka Vainionpää on tehnyt JymyJussien kanssa jatkosopimuksen. Tämän lisäksi Jouni Koskela siirtyy Koskenkorvan Urheilijoista Seinäjoelle.

JymyJussien kapteenin Jukka-Pekka Vainionpään sopimus ulottuu syksyyn 2019 asti. Seinäjoella on asetettu tähtäimeksi paluun terävimmälle huipulle ja tähän uskoo myös jatkosopimuksen sorvannut Vainionpää. Hän painottaa kuitenkin kärsivällisyyttä ja työnteon tärkeyttä.

– Olemme seuran kanssa viimeiset vuodet toimineet yhdessä aktiivisesti. Jymyjussit on viimevuosina osallistanut paljon pelaajia siinä, että minkälaisen joukkueen haluamme rakentaa, lisäksi on määritelty, että oikotietä ei enää menestykseen voida mennä, vaan on valittava se pidempi tie, Vainionpää kertoo.

– Nyt kun joukkuetta tutkii tarkemmin, aletaan olemaan sen asian kynnyksellä, että kysytään onko meistä ottamaan se viimeinen vaadittava askel ja nousemaan suurien joukkoon. Itse uskon, että on ja siksi haluan olla mukana rakentamassa Seinäjokisen pesäpallon nousua edelleen 2019, hän jatkaa.

Myös seuran puheenjohtaja Ossi Viljanen hyrisee tyytyväisyyttään sopimuksen synnyttyä.

– "Jukkis" on ollut koko historiamme ajan se palanen, joka on antanut mahdollisuuden edetä kohti huippua. On hienoa, että tällaisia pelaajia on, jotka ajattelevat asioita pitkällä tähtäimellä eikä vain pelkän menestymisen kautta. Menestys tulee tekemällä riittävän paljon oikeita asioita ja uskomme siihen, että niitä tehdään tulevalla kaudella vielä riittävästi lisää ja voimme katsoa myös vuotta 2019 riittävän ajoissa, Viljanen toteaa.

JymyJussit on tehnyt myös "kaikessa hiljaisuudessa" sopimuksen viime kaudella Koskenkorvan Urheilijoita edustaneen Jouni Koskelan kanssa. Koskela toi kaudella 2017 34 juoksua, tehokkaimmin koko Kossun joukkueesta.

Lue lisää sopimusuutisesta ja joukkueen kuulumisista:

JymyJussien tiedote aiheesta

¨