Oulun Lippo Pesis kauteen 2018: ”Porukka täynnä motivoituneita ja lahjakkaita urheilijoita”

Kuva: Oulun Lippo Pesis.

Uutiset

Oulun Lippo Pesis kauteen 2018: ”Porukka täynnä motivoituneita ja lahjakkaita urheilijoita”3.10.2017

Oulun Lippo Pesis valmistautuu superpesiskauteen 2018 uudistuneella joukkueella. Samalla seura panostaa taustatyöhön, kun toimistolle palkataan syksyn aikana kaksi täyspäiväistä työntekijää myynti-, markkinointi- ja kehitystehtäviin. – Se on iso panostus, mutta välttämätön sellainen, mikäli aiomme päästä urheilulliseen tavoitteeseemme, joka on pelata mestaruudesta viimeistään neljän vuoden kuluttua, puheenjohtaja Kari Helanen toteaa.

Joukkueen osalta Itä-Länsi-pelaaja Ville Postin siirtyminen Ouluun uutisoitiin jo aiemmin. Lippo Pesis saa riveihinsä kolme uutta Sotkamon Jymyn kasvattia, lukkari Kalle-Tapio Huuskon vuokrasopimuksella, Alajärven Ankkureita päättyneellä kaudella edustaneen Niko J. Korhosen ja vahvan lyöjän Roope Haapsalon. SM-pronssia Joensuussa 2014 voittanut Lippo Junioreiden kasvatti Eino Järvelä palaa takaisin entiseen kotikaupunkiinsa. Koskenkorvalla pesäpallo-oppinsa ammentanut Jouni Mäki on nähnyt useita eri seuroja ja vahvistaa ensi kaudella Lippo Pesiksen ryhmää.

– Odotan innolla, että pääsemme tekemään töitä joukkueen kanssa. Porukka on täynnä motivoituneita ja lahjakkaita urheilijoita, jotka antavat varmasti kaikkensa joka päivä, pelinjohtaja ja päävalmentaja Markku Hylkilä kiittelee.

– Nyt käynnistyvä neljän vuoden projekti on erittäin motivoiva. Seuran organisaatiossa tapahtuva iso muutos heijastuu varmasti positiivisesti myös urheilupuolelle. Päämäärä ja askeleet sitä kohti ovat meille kaikille selvät, lisää Hylkilä.

Oulun Lippo Pesiksen sopimustilanne (3.10.)

Roope Haapsalo
Pekka Hepokangas
Kalle-Tapio Huusko
Eino Järvelä
Paavo Kaasila
Jaakko Kemppainen
Niko J. Korhonen
Ari Lankinen
Jonne Luhtavaara
Jouni Mäki
Samuli Pohjola
Ville Posti
Rami Ruokojärvi
Kasperi Salmela
Oskari Salmela
Aki Toikka
Tuomas Virkkala

Markku Hylkilä (pj.)
2. pj. julkaistaan 16.10.

Aiheesta lisää

Oulun Lippo Pesiksen kotisivut

Sotkamon Jymyn pelaajia vuokralle Ouluun

¨