Bragge saa Jukka Holttisen valmennustiimiinsä – Samu-Kalle Varonen Kiteen superpesisryhmään

Kiteen Pallo -90 saa todella mielenkiintoisen ja yllätysvalmiin joukkueen jalkeille Superpesikseen 2018. Kuva: Kiteen Pallo -90.

Uutiset

Bragge saa Jukka Holttisen valmennustiimiinsä – Samu-Kalle Varonen Kiteen superpesisryhmään3.10.2017

Ulvilan Pesä-Veikkojen kasvatti, pelaajana kaksi Suomen mestaruutta Imatran Pallo-Veikkojen paidassa voittanut Raimo Bragge jatkaa Kiteen Pallo -90:n miesten superpesisjoukkueen pelinjohtajana. – Jo tässä vaiheessa voi sanoa, että viime kaudesta lähdetään parantamaan. Tarkempi tavoite tulee sitten ainakin joukkueen tietoon jo ihan lähipäivinä, kertoo kesken kauden Kiteellä viuhkaan tarttunut Bragge.

Kitee ylsi päättyneellä kaudella seitsemänneksi, kun tie nousi pystyyn mestaruuden lopulta voittanutta Vimpelin Vetoa vastaan puolivälierissä. Jatkossa Bragge odottaa joukkueeltaan enemmän.

– Kun näihin hommiin lähtee, täytyy olla erittäin innostunut ja motivaation tulee olla kohdillaan. Itsellä intoa löytyy ja viime kesänä ne pari kuukautta näyttivät ihan hyvältä ja minulla on halu kehittää tätä joukkuetta entisestään.

Anssi Raitala jatkaa valmennustiimissä, jota vahvistaa lukkarivalmennusta tukeva takavuosien lautasvelho Jukka Holttinen. Se sopinee uudelle sopimuspelaajalle Samu-Kalle Varoselle, joka on pelannut myös lukkarin tontilla.

– Hienoa olla nyt virallisesti KiPalainen ja nyt minulla on hieno mahdollisuus päästä pelaajana toteuttamaan itseäni rakkaalle Rantakentälle. Kuuden sakkiin sanoisin meillä olevan hyvät mahdollisuudet, 1+1-mallisen sopimuspaperin allekirjoittanut Varonen uskoo.

Kiteen Pallon sopimustilanne 2.10.

Jani Ahonen
Jesse Eskelinen
Topi Hurskainen
Ville Hämäläinen
Valentin Ikonen
Ville Kotro
Joni Matikainen
Juhani Myyryläinen
Sami Partanen
Oskari Purmonen
Simo Rahunen
Veli-Matti Sigvart
Joni Tervo
Antti-Jussi Toropainen
Samu-Kalle Varonen

Raimo Bragge, pelinjohtaja
Anssi Raitala, valmentaja
Jukka Holttinen, valmentaja

Aiheesta lisää

Tiedote aiheesta Kiteen Pallo -90:n kotisivuilla

¨