Joensuun Maila kiinnitti nuoren lupauksen ja kolme Itä-Länsi-pelaajaa: Juha Niemelle lisää tilaa lyödä

Konsta Kettunen, Iiro Kuosa, Lauri Kivinen ja Mikko Kemppainen jatkavat Joensuun Mailan riveissä pidemmillä sopimuksilla. Kuva: Joensuun Maila.

Uutiset

Joensuun Maila kiinnitti nuoren lupauksen ja kolme Itä-Länsi-pelaajaa: Juha Niemelle lisää tilaa lyödä14.4.2017

Joensuun Maila tähyää tulevan kauden lisäksi pidemmälle tulevaisuuteen. Konsta Kettunen ja Lauri Kivinen allekirjoittivat kaksivuotiset jatkosopimukset, Mikko Kemppaisen ja Iiro Kuosan sopimuksissa on puolestaan optiot kaudesta 2019.

Kivinen pelasi miesten Itä-Länsi-ottelussa 2012, Kemppainen 2014 ja Kuosa 2015. Kettunen on vasta 17-vuotias todellinen tulevaisuuden lupaus.

Varhaisessa vaiheessa tehdyillä sopimuksilla halutaan luoda jatkuvuutta ja rauhoittaa joukkueen tekemistä.

– Seuran yhdeksi arvoksi on määritelty kestomenestys. Urheilun yksi hienouksista on, että tulevaa ei voi täysin ennustaa, mutta omilla toimilla siihen voi merkittävästi vaikuttaa. Kilpailukykyinen superpesisjoukkue rakentuu pitkäjänteisyyden ja suunnitelmallisuuden pohjalle, totesi pelinjohtaja Petri Pennanen.

Joensuun Maila avaa superpesiskautensa jo viikon päästä lauantaina Finnish Baseball Goes Stockholm -tapahtumassa.

Karjalainen: Mehtimäen aidat puretaan

Sanomalehti Karjalaisen mukaan Joensuun kaupunki on näyttänyt vihreää valoa Mehtimäen pesäpallostadionia kiertävien aitojen poistamiselle. Uutinen on iloista kuultavaa ainakin lyöjätykki Juha Niemelle, joka paukutti Joensuun Mailan joukkueelle viime vuoden runkosarjassa yli 100 juoksua (6+95).

Aiheesta lisää

Joensuun Mailan kotisivut

Karjalaisen uutinen Mehtimäen aitojen poistamisesta

¨