Kaijansinkosta Lukon pelinjohtaja

Uutiset

Kaijansinkosta Lukon pelinjohtaja12.8.2013

Viimeisimpänä Hyvinkään Tahkon toiminnanjohtajana vaikuttanut Petri Kaijansinkko siirtyy Raumalle.

Raumalainen Fera on solminut 2+1-vuotisen pelinjohtajasopimuksen Petri Kaijansinkon kanssa. Kaijansinkko tulee toimimaan myös päävalmentajana ja kehittämään yhdessä juniorivalmennuspäällikön Mika Takalahden kanssa Feran valmentajayhteisöä. Talvikuukausina Kaijansinkko tulee työskentelemään Rauman Lukko Oy:n organisaatiossa. 

Pääosin markkinointiyhteistyön merkeissä oleva Feran ja Rauman Lukon yhteistyö syventyy sopimuksen myötä. Kaijansinkko keskittyy toukokuun ja elokuun välisillä ajanjaksoilla pääasiassa Superpesikseen. Talvisin Kaijansinkon työskentelyn pääpaino on jääkiekkopuolen eri tehtävissä.

Kaijansinkko tuo Feralle rautaista urheilutietämystä ja –osaamista sekä johtajuutta Superpesikseen. Rauman Lukko Oy:n organisaatiossa Kaijansinkon vastuulla tulee olemaan Lukko Liikuttaa –tuoteperheen kehitys ja myynti, ottelutapahtuman kehitys ja eri tehtävät ottelutapahtumassa sekä projektitehtävät.

- Fera on tehnyt pitkäjänteistä työtä kasvattaen Superpesikseen pelaajia, mutta emme ole valitettavasti saaneet hyödynnettyä tätä täysmittaisesti pääsarjatasolla. Odotamme että Kaijansinkon johtamalla toiminnalla viedään nyt Feran huippupesäpalloilua määrätietoisesti eteenpäin, Feran puheenjohtaja Daniela Tanhua sanoo.

- Yhtenä merkittävänä osana Raumalle tuloni syitä oli seurojen yhteistyö ja sen mahdollistama työskentely myös Rauman Lukko Oy:n organisaatiossa Feran pelinjohtotehtävien ohella, Petri Kaijansinkko taustoittaa.

¨