Jyrki Pellonperä on pelannut Ykköspesistä kasvattajaseurassaan Köyliössä sekä Jokioisilla ja Pöytyällä. Kuva: Pesäkarhut.

Uutiset

Jyrki Pellonperä tukee Pesäkarhujen lukkarivalmennusta, nuorille sopimuksia14.11.2017

Köyliön Lallien kasvatti, kaudesta 2000 lähtien aikuisten sarjoissa pelannut Jyrki Pellonperä siirtyy Poriin Pesäkarhujen superpesisjoukkueen kakkospelinjohtajaksi ja osaksi valmennustiimiä.

Pellonperän taustasta lukkarina otetaan hyöty irti heti tehtävän alkuvaiheessa.

– Lähden alussa valmennuksessani liikkeelle juuri Mintun (Vettenranta) kautta. Haemme hänelle kokonaisvaltaisesti kaikkea kehitystä, teknisiä uusia juttuja, fysiikkaa ja pelikäsitystä. Meillä on Mintulle isot tavoitteet, ei pelkästään ensi kaudeksi, vaan myös tulevaisuuteen.

Pesäkarhut tiedotti samalla omista kasvateistaan superpesisjoukkueen ringissä. Ensi viikonlopun tutustumisleirille osallistuvat Oona Liimatainen ja Eveliina Tuominen sekä vasta 16-vuotias Sini Mäkelä.

– Tuominen on ollut pisimpään ringissä mukana ja pyrkii ottamaan viimeistä askelta kohti Superpesiksen vakipaikkaa. Liimatainen puolestaan yllätti meidän kaikki viime kaudella, pelinjohtaja Sami Österlund kertoo.

– Uudella sopimuksella rinkiin liittyvä Sini Mäkelä taas on yksi lahjakkaimmista pesäpalloilijoista, joita olen koskaan nähnyt, Österlund heittää.

Pesäkarhujen fysiikkavalmentajana jatkaa Seppo Vihelä, huoltajana Marko Halminen ja hierojana Tuomas Puisto.

Aiheesta lisää

Pesäkarhujen kotisivut