Heidi Kuusisto tekee paluun Pesäkarhujen organisaatioon. Kuva: Pesäkarhut.

Uutiset

440 lyödyn Heidi Kuusisto lyö nyt läpi Pesäkarhujen mediavastaavana8.11.2017

Lyöjäkuningatar 2010, 16. sijaa naisten Superpesiksen kaikkien aikojen lyöjätilastossa tehoin 7+433 hallussaan pitävä Heidi Kuusisto palaa entiseen seuraansa Pesäkarhuihin. Tällä kertaa Kuusistoa odottavat mediavastaavan tehtävät.

Raumalaisen Feran kasvatti siirtyi Pesäkarhuihin kaudelle 2006 ja pelasi seuran väreissä 10 kautta peräkkäin Superpesiksessä. Satakunnan ammattikorkeakoulusta tradenomiksi valmistunut Kuusisto odottaa innolla uusia haasteita.

– On kyllä todella hyvät fiilikset ja ennen kaikkea odottavainen tunnelma siitä, mitä tämä rooli tuo tullessaan. Kaikki on uutta ja jännää, mutta on turvallista kuitenkin palata, kun seurassa on kaikki tutut ihmiset ja tuttu organisaatio ympärillä.

– Mielessäni on jo muutamia ideoita, mutta yksi iso asia on se että haluan näyttää seuraajille, mitä joukkueen kulisseissa oikein tapahtuu ja mitä pelaajille kuuluu. Näin saamme tuotua joukkuetta lähemmäksi katsojia, kertoo Kuusisto.

Marika Hannukainen jatkaa Pesäkarhuissa junioripäällikkönä ja keskittyy jatkossa junioripuolen sekä harrastepesiksen kehittämiseen.

Aiheesta lisää

Pesäkarhujen kotisivut