Uutisia

14.3.
Pesäpalloliiton urheiluyksikkö on nimennyt 12 valitsijaa, jotka kokoavat maailman parhaat pesäpalloilijat Idän ja Lännen tähdistöjoukkueiksi kuuteen kesän arvo-otteluun. Itä-Länsi-tapahtuma… Lue lisää
10.3.
Pesäkarhut Porista juhlii toisena vuonna peräkkäin naisten Halli-SM-kultaa voitettuaan kaikki ottelunsa niin alkulohkossa kuin lopputurnauksessa. Lue lisää
10.3.
Jos sisupuukkoja olisi vielä jaossa, useamman niistä olisi voinut ojentaa Lapuan Virkiän pelaajille naisten Halli-SM-lopputurnauksessa. Lue lisää
Jarkko Pokela palautti naisten pesisvaltikan Tampereelle 28.9.2017
Tamperelaisen Manse PP 23 vuoden jälkeen pesäpallon naisten Suomen mestariksi johdattaneen Jarkko Pokelan juuret ovat vahvasti Alajärvellä. Kurejoen kylässä aikuiseksi varttuneella Pokelalla ei ole takanaan pelaajataustaa sarjatasolta ja pelinjohtajaurakin alkoi puolivahingossa.
Veto juhlii jälleen kultaa 28.9.2017
Vimpelin Veto saalisti toisen peräkkäisen Superpesiksen Suomen mestaruuden kaatamalla Sotkamon Jymyn finaalisarjassa voitoin 3-1. Mestaruus sekoitti Vimpelin kylän, sillä joukkuetta oli lauantai-iltana vastaanottamassa useita satoja faneja.
Kolumni: Perinteikäs Kiri voi kaatua konkurssiin 28.9.2017
Ari Mäntylä tarjoaa kolumnissaan Jyväskylän Kirille kahta vaihtoehtoa selvitä pahoista talousvaikeuksista.
Perinteikäs Kiri voi kaatua konkurssiin 28.9.2017
Perinteikäs pesäpalloseura Jyväskylän Kiri on painitermein ilmaistuna sillassa. Hartioita painavat puolen miljoonan euron velat, epätietoisuus ensi kesän pelipaikasta ja näiden seurauksena joukkueen mureneminen. Tämän kauden ykkössarjan joukkueesta muihin maisemiin ovat lähteneet mm.
Peltokangas ja Puputti Superpesiksen kuukauden pelaajat 27.9.2017
oukkueensa Suomen mestaruuteen johdattaneet tamperelaisen Manse PP:n Henna Peltokangas ja Vimpelin Vedon Henri Puputti on valittu Superpesiksen kuukauden pelaajiksi syyskuussa. Peltokangas tilastoi pudotuspeleissä koko sarjassa eniten kentällemenoja ja toi joukkueestaan eniten juoksuja.
Pesäpallovalintoja/Superpesis 27.9.2017
Helsinki: Superpesiksen syyskuun pelaajat: Miesten Superpesis: Henri Puputti, Vimpelin Veto. Naisten Superpesis: Henna Peltokangas, Manse PP.
Pesä Ysit on tehnyt neljä uutta pelaajasopimusta 27.9.2017
Naisten Superpesiksessä pelaava Pesä Ysit on jatkanut joukkueen rakentamisesta solmimalla neljä uutta pelaajasopimusta. Lappeenrannassa jatkavat Ida Virenius sekä Essi Pehrman ja uusina pelaajina joukkueeseen liittyvät Jenna Siira sekä Emmi Simonen.

Tilastot

Lyöjät

 1. Janette Lepistö
  9+86=95
 2. Susanna Puisto
  0+59=59
 3. Emma Nieminen
  4+49=53
 4. Lisää

Etenijät

 1. Virpi Hukka
  54
 2. Ella Korpela
  45
 3. Milla Lindström
  44
 4. Lisää

Kärkilyöjät

 1. Emma Nieminen
  165
 2. Virpi Hukka
  141
 3. Ella Korpela
  140
 4. Lisää

Kultakypärät

 1. Emma Sallinen
  6
 2. Mira Kolehmainen
  4
 3. Mari Mantsinen
  4