Tenavaleiri - ajankohtaista

4.8.

Valtakunnalliset leirit iso ilonaihe pesäpallolle: ”Positiivisia muistijälkiä ja ilon hetkiä”

Heinäkuu oli pesäpalloväelle jälleen todellinen tapahtumakuukausi. Imatran Itä-Lännellä aloitettiin, Sotkamossa pelattiin Tenavaleiri, Turussa yhdistettiin Suurleiri sekä World Cup -turnaus, Oulussa ratkottiin C-ikäisten Suomen mestaruudet ja Haminassa järjestettiin pitkästä aikaa valtakunnallinen leiri, tällä kertaa Naperoleiri F-G-ikäisille.
17.7.

Löytötavaroita!

Tenavaleirille jääneitä löytötavaroita säilytetään kaksi viikkoa ja voimme lähettää tavaran postissa (vastaanottaja maksaa postimaksun) jos tunnistat sen kuvista. T:Leiriorganisaatio
14.7.

Manse PP kirjoitti historiaa, Fera Raumalta E-tyttöjen mestari Tenavaleirillä

Sotkamon Tenavaleiri on päättynyt tamperelaisen Manse PP:n E-poikien riemunkiljahduksiin. Joukkue voitti seurahistoriansa ensimmäisen mestaruuden ja kukisti loppuottelussa Kankaanpään Mailan. Tamperelainen seura on voittanut edellisen poikien juniorimitalin kaudella 1933, kun Tampereen Pyrintö vei A-poikien pronssia.
14.7.

Kilpasarjojen finalistit selvillä

Mitaliottelut Hiukassa ja Salmelassa klo 13 alkaen.
13.7.

Monttu 2 ei käytössä aamulla

Suurin osa kentistä pelikunnossa, Kajaanissa pelataan Tipakselle ja Pohjavaaran suunnitellut ottelut.
12.7.

Keskiviikkona pelataan klo 16 alkaen klo 21 asti

Pelikenttinä toimivat Hiukka, Salmela, Opisto ja Kajaani.
12.7.

Itä-Länsi-ottelut joudutaan perumaan

Sääolosuhteet vaikuttavat keskiviikon peliohjelmiin
12.7.

Iltapäivän otteluita Montussa ja Kajaanissa

Monttu 1 avattiin takaisin pelikäyttöön.
12.7.

Montun kentän pelit siirretään aamulta

Neljä peliä siirretään Kajaaniin, kaksi pelataan 11:30 Sotkamon kentillä.
10.7.

TENAVALEIRIN OTTELUIDEN TULOKSET NÄKYVÄT PESISTULOSPALVELUSTA.

Tenavaleirin otteluiden tulokset näkyvät pesistulospalvelusta, linkki artikkelissa.
7.7.

OP Vakuutus palkitsee tsempparit valtakunnallisilla pesisleireillä!

Ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen ovat OP-ryhmän arvoja. Samat periaatteet korostuvat pesäpallokentillä. Hyvä henki omassa joukkueessa ja vastustajan kunnioittaminen auttavat menestymään niin leirillä kuin yleensäkin elämässä.
7.7.

Kaikkien aikojen Tenavaleiri avaa pesäpallon leirikesän Sotkamossa sunnuntaina

Joukkuemäärä pesäpallon alle 12-vuotiaiden Tenavaleirillä ei ole koskaan aiemmin noussut kolminumeroiseksi. Tällä kertaa ennätykset rikottiin kuitenkin roimasti, sillä sunnuntaina Sotkamossa alkavalle leirille matkustaa 114 joukkueellista E-junioreita eri puolilta Suomea.
4.7.

JOUKKUEIDEN MAJOITUSKOULUT JULKAISTU

Joukkueiden majoituskoulut julkaistu! Listan majoituskouluista löydät kohdasta Majoitus --> Joukkueiden majoituskoulut
26.6.

Leirituotteet ennakkotilattavissa

Vain ennakkotilaamalla varmistatte leirituotteiden saatavuuden!
2.3.

Tenavaleiri on lähes täynnä – muista vahvistaa ilmoittautumisesi

Kauden 2017 E-ikäisten valtakunnallisella Tenavaleirillä taotaan ennätyksiä. Torstaihin puoleenpäivään mennessä mukaan on ilmoittautunut jo ällistyttävät 116 joukkuetta. – Koskaan aiemmin ei ole Tenavaleirille osallistunut kolminumeroista määrää joukkueita, joten suosio on hurjaa, seuratoiminta- ja nuorisopäällikkö Jari Malinen Pesäpalloliitosta toteaa.
1.3.

Buumi jatkuu: Valtakunnallisille pesäpalloleireille yli 350 joukkueilmoittautumista

Valtakunnallisten pesäpalloleirien ilmoittautuminen käynnistyi vilkkaasti keskiviikkona puolilta päivin. Iltapäivään mennessä joukkueilmoittautumisia oli kirjattu hurjat 350. – Upea määrä. Leirit ovat pesäpalloliikkeelle merkittävä kivijalka, joka on pultattu vahvaksi osaksi lajin pelaaja- ja harrastepolkuja, Pesäpalloliiton seuratoiminta- ja nuorisopäällikkö Jari Malinen iloitsee.
28.2.

Koulutusvelvoite ei ole este osallistua valtakunnalliselle leirille

Valtakunnalliselle leirille osallistuvalta joukkueelta vaaditaan vähintään yksi pelinjohtaja, jolla on asianmukainen koulutus suoritettu lopputyötä myöten. Kyseisen pelinjohtajan on oltava joukkueen mukana leirillä aktiivisessa toiminnassa. Koulutusvelvoitteella halutaan omalta osaltaan varmistaa juniorijoukkueiden valmennuksen laadukkuus ja osaamisen nykyaikaisuus joka puolella maata.
27.2.

Leiri-ilmoittautuminen auki keskiviikkona kello 12 – muista nämä!

Ilmoittautuminen kauden 2017 valtakunnallisille pesäpalloleireille avataan keskiviikkona 1.3. kello 12.00. Suurin osa paikoista varataan heti ensimmäisen tunnin aikana. Muistathan, että ilmoittautuminen tulee pikimmiten vahvistaa kolmen leiripassin suuruisella ennakkomaksulla.
30.11.2016

Juniorikenttään täysimittainen etukaari pelikaudesta 2017 alkaen

Juniorikentällä on kokeiltu 200 cm päähän syöttölautasen keskipisteestä sijoitettua etukaarta D-tyttöjen osalta pelikaudesta 2013 ja E-poikien osalta pelikaudesta 2014 lähtien. Kokemukset ovat olleet positiivisia. – Olemme päässeet lähemmäksi oikeaa pesäpalloa, kun lyönnit pitää saada lyötyä etukaaren yli. Aika on nyt kypsä siirtää etukaarta samalle etäisyydelle kuin miesten ja naisten kentissä, 270 cm päähän lautasen keskipisteestä, Pesäpalloliiton johtokunnan ja kilpailun johtoryhmän jäsen Sami Ritola toteaa.
22.11.2016

Video: Pesisleirit ovat parasta!

Mihin yhä useampi haluaa vuosittain mukaan? Mikä on pesäpalloilevien lasten ja nuorten suosituinta kesälomakivaa? Missä mukana olleista lähes kaikki haluavat uudelleen mukaan, jopa samana kesänä? – Vastaus on tietenkin pesäpalloleirit!
22.11.2016

Leirijärjestäjät ovat jo innolla ensi vuoden huipputapahtumien kimpussa

Ensi vuoden valtakunnallisia leirejä valmistellaan täyttä vauhtia. Koulut, ruokailut, kentät, yhteistyösopimukset, kotijoukkojen majoitus ja organisaation rakentaminen ovat päällimmäisinä järjestäjien mielissä. Valmistautuminen suurtapahtumia varten pitääkin aloittaa hyvissä ajoin. Kun perustukset ovat kunnossa, yksityiskohtia on myöhemmin helpompi hioa.