Ilmoittautuminen

Suurleirille ilmoittautuminen alkaa 1.3.2017 klo 12.00.

 

Joukkueet (pelaajat ja valmentajat) ilmoittautuvat 1.3.-30.4.2017 normaalilla passihinnalla. Tämän jälkeen ilmoittautuneet maksavat 10 euroa/passi enemmän. Joukkueen ilmoittautuminen on voimassa vasta, kun 3 passia on maksettu. Leiripassien viimeinen maksupäivä on 12.6.2017.

Passit maksetaan leiritilille: FI84 5711 7520 0092 53 Varsinais-Suomen Pesis

Leiripassien hinnat ovat seuraavat:

1.3.- 30.4.      189 euroa/hlö
1.5.- 12.6.      199 euroa/hlö

 

Ennen ilmoittautumista:

- Nimeä joukkueesi yhteyshenkilö, joka toimii linkkinä leirin järjestäjän ja joukkueen välillä ennen leiriä, leirin aikana ja leirin jälkeen. Yhteyshenkilö vastaa joukkueen ilmoittautumisesta leirille.

- Varmista ennen leirille ilmoittautumista, että joukkueessasi on tarpeeksi pelaajia ja vastuuhenkilöitä. Leiriltä luopumisesta peritään sakkomaksu, joka on kolme tai kuusi leiripassia riippuen luopumisen ajankohdasta.

- Ilmoittautumisen 1.vaiheessa on tärkeintä ilmoittaa joukkueesi mukaan leirille ja maksaa ilmoittautumismaksu sillä paikkoja on rajoitettu määrä. Pelaajien tarkemmat tiedot voi toimittaa myöhemmin. Kaikki tiedot lähetetään verkkolomakkeille osoitteessa www.pesistulospalvelu.fi

 

NÄIN ILMOITTAUDUT LEIRILLE

 1. Ilmoittautuminen valtakunnalliselle Suurleirille alkaa 1.3. klo 12.00 osoitteessa www.pesistulospalvelu.fi. Nuorisotuomareiden ja tuomaritarkkailijoiden osalta ilmoittautuminen käynnistyy kuukautta myöhemmin, 1.4. klo 12.00.
   
 2. Valitse turnaus/leiri, johon haluat ilmoittautua ja valitse ”ilmoittautuminen”.
   
 3. Valitse sarja (KILPA/PELI, TYTÖT/POJAT), johon joukkueesi mieluiten haluaisi osallistua. Pudotusvalikosta näet ilmoittautumistilanteen. Jos paikkoja ei ole jäljellä, et voi ilmoittautua ko. sarjaan. Kunkin leirin omalta sivulta näet joukkuemääräkiintiöt sarjoittain. Leiriorganisaatiolla sekä Pesäpalloliiton kilpailun johtoryhmällä on kuitenkin oikeus muuttaa kiintiöitä tilanteen niin vaatiessa ja tasoittaa sarjojen joukkuemääriä. Näissä tapauksissa edellä mainitut organisaatiot ottavat yhteyttä joukkueisiin.
   
 4. Täytä erityisen huolellisesti maakunnan nimi, seuran nimi ja joukkueen nimi. Näitä tietoja et pääse jälkikäteen muuttamaan.

  Joukkueen nimen on oltava yksilöllinen ja tunnistettava, sillä sitä käytetään tulospalvelussa. Muistathan myös, että lyhempi ja ytimekkäämpi nimi on selkeämpi, eikä vie liikaa tilaa esimerkiksi sarjataulukossa. Mikäli joukkueen nimeä on ehdottomasti päästävä muuttamaan, ota yhteyttä leiriorganisaatioon.

  Pelisarjaan on mahdollista osallistua yhdistelmäjoukkueella eli pelaajien edustusoikeus voi olla useammassa eri seurassa. Merkitsethän lomakkeelle tunnistettavasti seurat, joiden pelaajista yhdistelmäjoukkue kasataan.

  Mieti tarkkaan joukkueesi leirin aikainen yhteyshenkilö, johon leiriorganisaatio on yhteydessä nopeasti muuttuvissa tilanteissa leirillä.

  Tähdellä merkityt kentät on täytettävä. Olethan huolellinen sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron oikeellisuuden kanssa, sillä niitä käytetään säännöllisesti leiriin liittyvässä viestinnässä.
   
 5. Arvioi pelaajien määrä ja leiripassin lunastavien toimihenkilöiden määrä, samoin todennäköisyys tuomarivelvoitteen täyttymiseen. Jokainen valtakunnalliselle leirille osallistuva joukkue on velvollinen tuomaan mukanaan vähintään yhden leirille tuomarina/tarkkailijana osallistuvan oman seuran nuorisotuomarin tai 18 vuotta täyttäneen tuomaritarkkailijan.

  Huom! Jokaisen tuomarin ja tarkkailijan pitää täyttää henkilökohtainen ilmoittautumislomake ”ilmoittautuminen”-välilehdeltä, jotta ilmoittautuminen astuu voimaan. Tuomareiden ja tarkkailijoiden ilmoittautuminen alkaa 1.4.2017. Joukkue voi tuoda leirille useamman tuomarin tai tarkkailijan ainoastaan sopimalla asiasta sekä mahdollisesta kompensaatiosta leirinjärjestäjän kanssa erikseen.

  Pelinjohtajien koulutusvelvoite on Suurleirillä vähintään JPVT-koulutus. Joukkueella on mahdollisuus hakea maksullista poikkeuslupaa, jos sillä ei ole perustelluista syistä koulutusvelvoitetta täyttävää pelinjohtajaa. Poikkeusluvan hinta on Suurleirillä 130 €. Poikkeuslupaa anotaan pesis.fi-sivujen lomakkeella 1.3. alkaen.

  Yhteisesti laaditut joukkueen pelisäännöt tulee liittää ilmoittautumislomakkeelle. "Kaikkien leirille osallistuvien joukkueiden on palautettava joukkueen yhdessä laatimat ja allekirjoittamat pelisäännöt etukäteen leirinjärjestäjälle. Mikäli joukkue ei toimita pelisääntöjä, sillä ei ole osallistumisoikeutta leirille” (Leirien kilpailumääräykset). Pelisäännöt palautetaan nykyään tänne: https://extranet.sport.fi/login.action;jsessionid=D5E38B08080D7A54F3EB7AEB032DB288?os_destination=%2Fpages%2Fviewpage.action%3FpageId%3D1542829

  Muistathan, että joko pelaajalisenssi (Nuoriso- tai Juniorilisenssi iästä riippuen) on pakollinen valtakunnallisilla leireillä. Tuomari, joka ei tarvitse pelaajalisenssiä, valitsee T-vaihtoehdon. Leiriorganisaatio tarkistaa kaikki lisenssit leirille saavuttaessa.
   
 6. Lähetettyäsi ilmoittautumislomakkeen saat annettuun yhteyshenkilön sähköpostiosoitteeseen päivitysavaimen, jolla tietoja pääsee muuttamaan myöhemmin. SÄILYTÄ PÄIVITYSAVAIN HYVIN! Toki voit aloittaa pelaajien lisäämisen ja tietojen syöttämisen vaikka heti oikean puolen lomakkeella. Mikäli kadotat päivitysavaimen, ota yhteys leiriorganisaatioon.
   
 7. Leiri-ilmoittautuminen astuu voimaan vasta, kun ennakkomaksun eli kolmen leiripassin hinta suoritus näkyy ko. leirin tilillä. Laskulomakkeen saa ladattua ja tulostettua ylhäältä vasemmalta ”tulosta lasku” –linkistä. Kaikki maksuliikenne tulee hoitaa samalla joukkuekohtaisella viitenumerolla, joka näkyy laskulla. Viitenumero yhdistää maksusuorituksen joukkueen tietoihin. Ennakkomaksun jälkeen pelaajapasseja voi maksaa niin monessa erässä kuin itse haluaa, mutta kaikki passit on maksettava leirin antamaan eräpäivään mennessä.
   
 8. Täytä pelaajien tiedot leirin antamaan määräaikaan mennessä. Olethan erityisen huolellinen allergioiden, erityisruokavalioiden ja sairauksien osalta. Huoltajan nimi ja puhelinnumero tarvitaan mahdollisia hätätilanteita varten.

  Tuomareiden ja tuomaritarkkailijoiden tulee täyttää henkilökohtainen ilmoittautumislomake, joka avataan 1.4. samassa osoitteessa www.pesistulospalvelu.fi.