Ajankohtaista

Suurleiri 2018 on saatu päätökseen

Leiriorganisaatio kiittää ja toivottaa kaikille leiriläisille turvallista kotimatkaa ja mukavaa pesiskesän jatkoa. Poikien mitalijoukkueet: 1. Kouvolan Pallonlyöjät, 2. Hyvinkään Tahko, 3. Jyväskylän Kiri. Tyttöjen mitalistit: 1. Pesäkarhut, 2. Laitilan Jyske, 3. Mailajuniorit. Kaikki sijoitukset löytyvät täältä.

Palkitut tsempparipelaajat, vetäjät ja tuomarit

Leiriläisiä palkittiin lauantaina leiriottelun yhteydessä. Palkittujen lista alla pdf-tiedostona.


Suurleirin Itä-Lännet pelattiin perjantaina 20.7.

Itä vei molemmat kilpasarjojen Itä-Länsi-ottelut nimiinsä ja Länsi teki saman pelisarjojen arvo-otteluissa. Otteluiden tulokset Itä-Länsi-sivulla.

Suurleiri valokuvina

Leiritunnelmia valokuvien muodossa löytyy osoitteesta pesisleirit.kuvat.fi. Uusia kuvia lisätään päivittäin.

Itä-Länsien valitsijat julkaistu

Suurleirin Itä-Lännet pelataan perjantaina Kaupissa klo 16.30 alkaen hieman porrasten. Joukkueiden valitsijat / pelinjohtajat on nyt julkaistu. Ne löytyvät Itä-Länsi sivulta.

Joukkueet julkaistaan torstaina klo 21 jälkeen.

Avajaiset livestreamina Youtubessa

Suurleirin avajaistunnelmiin pääset tästä linkistä.

Tampereen Vesi mahdollistaa leiriläisten nestetasapainon ylläpidon

Kun hätä on suuri on apukin lähellä. Suuren suosion nuorten MM-kisoissa saanut hanavesi ottaa oman paikkansa myös Suurleirillä. Tampereen Vesi vastasi avunpyyntöön hellekeleillä ja toimittaa joka aamu Suurleirin kentille 600 litran vesisäiliöt. Iltaisin säiliöt kerätään pois ja täytetään jälleen seuraavaan päivään. Tämä kädenojennus toteutetaan henkilökunnan työaikojen ulkopuolella jotta leiriläiset saavat täytettyä pullonsa ollessaan kentillä. Joten iso kiitos on paikallaan.

Näin kaikilla kentillä tulee olemaan leirin aikana vesipiste. Leiriorganisaatio haluaa vielä muistuttaa että juominen hellekeleillä on äärimmäisen tärkeää auringonpistoksen ja kuivumisen välttämiseksi.

Tampereen Vesi toimittaa vesisäiliöt seuraaville kentille: 5 Kaupin vesitorni, 11 Kuusikkopuisto, 12 Mäkipuisto, 15 Janka, 16 Tahmela, 17 Tipotie ja 20/21 Lentävänniemi..

Ohjevideo leirille saapumiseen

Suurleiri on valmiina pärähtämään käyntiin huomenna! Katsohan tästä videosta ohjeet saapumiseen, voit jakaa videota myös muille Tampereelle ja Kauppiin viikon aikana saapuville!

Tervetuloa Tampereelle! 

Suurleirin infolehti Kiärrennäpy

Leirin infolehden Kiärrennäpyn ensimmäinen versio on lähetetty joukkueille sähköpostitse keskiviikkona 4.7.

Infolehti (pdf) on ladattavissa myös allaolevasta linkistä. Kattavampi painettu versio jaetaan joukkueille leirille saapuessa.

PDF-tiedostoKiärrennäpy (7.4 MB)
Suurleiri 2018 Tampere infolehti

 

 

Suurleiri 2018

Kesän 2018 kohokohtia ovat F-G-ikäisten Naperoleiri Haapajärvellä 24.-28.7., E-ikäisten Tenavaleiri Kouvolassa 8.-13.7., D-ikäisten Suurleiri Tampereella 17.-22.7. ja C-ikäisten Nuorisoleiri Seinäjoella 29.7.-3.8.
Neljälle valtakunnalliselle leirille osallistui tänä kesänä ennätykselliset 398 joukkuetta. Ensi vuonna on lähellä 400 joukkueen maagisen rajapyykin rikkoutuminen.
Heinäkuu oli pesäpalloväelle jälleen todellinen tapahtumakuukausi. Imatran Itä-Lännellä aloitettiin, Sotkamossa pelattiin Tenavaleiri, Turussa yhdistettiin Suurleiri sekä World Cup -turnaus, Oulussa ratkottiin C-ikäisten Suomen mestaruudet ja Haminassa järjestettiin pitkästä aikaa valtakunnallinen leiri, tällä kertaa Naperoleiri F-G-ikäisille.
RSS ATOM