Tuomarit

Tuomarileirille osallistuu 83 tuomaria!

Muistakaa ilmoittautua majoituskoululle kun saavutte leirille.

Majoituskoulu on tuomareilla --> Vehkalahden Koulu

 

Tervetuloa tuomarileirille Haminaan!

Monelle nuorelle tuomarille tuomarileiri on kesän kohokohta. Se on tilaisuus nähdä vanhoja kavereita, tavata uusia, kehittyä tuomarina ja saada palautetta.  Toisaalta se on tilaisuus saada vastuuta ja selvittää haasteellisia tilanteita. ensi kesänä Haminassa järjestettävälle Naperoleirille tarvitaan alustavasti noin sata tuomaria, jotta pelit saadaan pyörimään ja leiri onnistumaan, sillä eihän pesäpalloa ilman tuomareita voi pelata!

Tuomarileirille osallistuminen on ilmaista. Majoitus, ruokailu ja järjestetty ohjelma eivät maksa mitään. Ainoa pakollinen kulu joka jää tuomarin omalle vastuulle on matka leiripaikalle. Kannattaa ottaa yhteyttä paikalliseen seuraan ja sopia edustaman seuran kanssa kuljetuksista. Kaikilla leirille osallistuvilla joukkueilla on muutenkin tuomarivelvoite, eli velvollisuus tuoda mukanaan yksi tuomari leirille. Tämän vuoksi tuomarin ilmoittautuessa leirille tulee hänen ilmoittaa minkä joukkueen tuomarivelvoitteen hän täyttää.

Tuomarileiriläisiltä odotetaan asiaankuuluvaa käytöstä niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Tuomari edustaa leirillä niin itseään kuin koko tuomarileiriä, joten tuomareillakin on omat sääntönsä, joita noudattamalla leiristä tulee kaikille parempi kokemus.

Tuomarileirille tai tarkkailijaksi ilmoittautuminen avautuu 1.4. osoitteessa www.pesistulospalvelu.fi

Tervetuloa Naperoleirille 2017 kaikki tuomarit ja tarkkailijat tehdään yhdessä ikumuistoinen leiri.

 

Ystävällisin Terveisin:

Tuomaripäällikkö | Mika Kääriäinen 0505885909 , mika.kaariainen@aalto.fi