Talkoolaiset

Tule mukaan talkoolaiseksi Naperoleirille!

Olethan sinäkin mukana auttamassa ikimuistettavan leirin järjestämisessä.

Naperoleirin pyörittämiseen tarvitaan noin 250 talkoolaista 750 talkoovuoroon. Erityisesti majoitusvalvontaan liittyviin tehtäviin, majoituskoulujen siivoukseen, kenttien hoitoon, ruokailujen järjestämiseen sekä kioskitoiminnan pyörittämiseen tarvitaan runsaasti talkoolaisia.

Kaikki talkoolaiset saavat upean leiripaidan, leiriruoan työvuoron aikana sekä ikimuistettavan leirikokemuksen lasten parissa. Toiveena on, että jokainen talkoolainen tekisi vähintään 3 työvuoroa leiriviikon aikana.  Jokainen voi itse varata juuri niitä vuoroja, jotka omaan aikatauluun sopii.

Ilmoittaudu talkoolaiseksi pesäpallon Naperoleirille tästä linkistä: http://talkoorekisteri.webcemes.com/

 

Talkoorekisterin käyttöohjeet:

1. Rekisteröityminen

Voit rekisteröityä käyttäjäksi Talkoorekisterin etusivulta painamalla ”Rekisteröidy”-tekstin kohdalta. Täytä kaikki kohdat ja kiinnitä erityistä huomiota valitessasi itsellesi salasanaa. Tarvitset salasanan myöhemmässä vaiheessa kirjautuessasi Talkoorekisteriin. Syöttämäsi sähköpostiosoitteen tulee olla voimassa oleva sähköpostiosoitteesi.

Kun olet täyttänyt kaikki vaadittavat kohdat paina ”Rekisteröidy”-nappia lomakkeen lopussa. Ilmoitus kertoo onnistuiko rekisteröityminen.

Kun olet muokannut tietoja muista painaa ”Tallenna”-nappia lomakkeen lopusta jotta muuttamasi tiedot tallentuvat!

2. Sisäänkirjautuminen

Voit kirjautua sisään Talkoorekisteriin sen etusivulta syöttämällä ”Sähköpostiosoite”-kenttään rekisteröityessä antamasi sähköpostiosoitteen. ”Salasana”-kenttään tulee syöttää salasana jonka rekisteröityessä olet valinnut. Tämän jälkeen voit painaa ”Kirjaudu”-nappia ja jos syöttämäsi sähköposti ja salasana olivat oikein, pääset järjestelmään sisään.

3. Vuorojen selaaminen

Pääset selaamaan talkoovuoroja kirjauduttuasi sisään Talkoorekisteriin ja navigoimalla kalenteriin sivun vasemman laidan navigointipalkista. Voit tarvittaessa laajentaa navigointipalkin painamalla navigointipalkin ylintä nappia jossa on neljä poikkiviivaa.

Päästyäsi Kalenteri-sivulle näet leirin nimen alla kaikki paikat joihin on lisätty talkoovuoroja. Painamalla paikan nimeä näet talkootehtävät joihin kyseisessä paikassa voit ilmoittautua. Kun painat talkootehtävää, kalenteri avautuu ja näet talkootehtävän vuorot kalenterissa erivärisinä ja -kokoisina nelikulmioina.

Voit myös katsoa helposti kaikki vuorot mihin olet jo ilmoittautunut painamalla ”Omat vuorot”-nappia. Tämä kalenteri on tyhjä jos et ole vielä yhteenkään vuoroon ilmoittautunut.

4. Vuoroon ilmoittautuminen

Kun olet edellisessä kohdassa mainitulla tavalla löytänyt haluamasi talkoovuoron, voit ilmoittautua siihen painamalla talkoovuoroa kalenterista. Sivulle avautuu ikkuna jossa näet talkoovuoron tiedot. Voit ilmoittautua vuoroon painamalla ”Ilmoittaudu”-nappia tai mennä takaisin selaamaan vuoroja painamalla ”Takaisin”-nappia. Kun ilmoittaudut talkoovuoroon, näkyy kyseinen vuoro erivärisenä kalenterissa. 

5. Ilmoittautumisen peruminen

Jos olet vahingossa ilmoittautunut väärään vuoroon tai vuoro johon olet jo ilmoittautunut ei käykään sinulle, voit helposti perua ilmoittautumisen. Etsi kalenterista vuoro josta haluat perua ilmoittautumisesi. Voit myös mennä omiin vuoroihisi ”Omat vuorot”-napista ja etsiä halutun vuoron sieltä. Klikkaa hiirellä kyseistä vuoroa ja paina ”Peru ilmoittautuminen”-nappia peruaksesi ilmoittautumisesi kyseiseen vuoroon. Vuoro poistuu näin omista vuoroistasi.

6. Omien tietojen muokkaus

Pääset muokkaamaan Talkoorekisteriin antamiasi tietoja painamalla vasemman laidan navigointipalkista ”Omat tiedot”-nappia. ”Omien tietojen muokkaus”-lomakkeessa näet jo antamasi tiedot. Voit muokata näitä tietoja jos ne ovat muuttuneet tai ne eivät jostain muusta syystä ole oikein.

Kun olet muokannut tietoja muista painaa ”Tallenna”-nappia lomakkeen lopusta jotta muuttamasi tiedot tallentuvat!