Ilmoittautuminen

Naperoleirille otetaan 84 joukkuetta! 

ilmoittautuneita joukkueita on 20.5.2017 mennessä 81.

ilmoittautuminen päättyy 15.6.2017 tai kun joukkueita on tasan 84.!

 

Leirille ilmoittautuminen alkaa 1.3.2017 klo 12.00.

Pelaajat ja valmentajat ilmoittautuvat 1.3.-30.4.2017 normaalilla passihinnalla. Tämän jälkeen ilmoittautuneet maksavat 10€/passi enemmän. Ilmoittautuminen on voimassa vasta kun kolme (3) passia on maksettu. 

Leiripassien hinnat ovat seuraavat:

1.3.-30.4.2017     135€

1.5.-15.6.2017     145€

HUOM! Lerille ilmoittautuminen päättyy 15.6.2017

 

Ennen ilmoittautumista!

  • Nimeä joukkueesi yhteyshenkilö, joka toimii linkkinä leiriorganisaation ja joukkueesi välillä sekä ennen leiriä, leirin aikana että leirin jälkeen. Yhteyshenkilö huolehtii myös joukkueen ilmoittautumisesta.
  • Varmista, että joukkueessasi on riittävä määrä pelaajia ja vastuuhenkilöitä. Leiriltä luopumisesta ilmoittautumisen jälkeen peritään sakkorangaistuksena ajankohdasta riippuen joko kolmen (3) tai kuuden (6) leiripassin hinta.
  • Ilmoittautumisen ensimmäisessä vaiheessa on tärkeintä ilmoittaa joukkueesi mukaan leirille ja maksaa ilmoittautumismaksu, sillä paikkoja on rajallinen määrä. Pelaajien tarkemmat tiedot voi toimittaa myöhemmin. Kaikki tiedot lähetetään verkkolomakkeilla osoitteessa www.pesistulospalvelu.fi 

Näin ilmoittaudut

1) Ilmoittautuminen valtakunnallisille leireille alkaa 1.3. klo 12.00 osoitteessa www.pesistulospalvelu.fi. Nuorisotuomareiden ja tuomaritarkkailijoiden osalta ilmoittautuminen käynnistyy kuukautta myöhemmin, 1.4. klo 12.00, samassa osoitteessa.

2) Valitse turnaus/leiri, johon haluat ilmoittautua ja valitse ”ilmoittautuminen”.

3) Valitse sarja, johon joukkueesi mieluiten haluaisi osallistua. Pudotusvalikosta näet ilmoittautumistilanteen. Jos paikkoja ei ole jäljellä, et voi ilmoittautua ko. sarjaan.

Naperoleirillä järjestetään myös sarja 5-7 pelaajan pienjoukkueille.

Kunkin leirin omalta sivulta näet joukkuemääräkiintiöt sarjoittain. Leiriorganisaatiolla sekä Pesäpalloliiton lasten ja nuorten kilpailun johtoryhmällä on kuitenkin oikeus muuttaa kiintiöitä tilanteen niin vaatiessa ja tasoittaa sarjojen joukkuemääriä. Näissä tapauksissa edellä mainitut organisaatiot ottavat yhteyttä joukkueisiin.

4) Täytä erityisen huolellisesti maakunnan nimi, seuran nimi ja joukkueen nimi. Näitä tietoja et pääse jälkikäteen muuttamaan. Joukkueen nimen on oltava yksilöllinen ja tunnistettava, sillä sitä käytetään tulospalvelussa. Muistathan myös, että lyhyempi ja ytimekkäämpi nimi on selkeämpi, eikä vie liikaa tilaa esimerkiksi sarjataulukossa. Mikäli joukkueen nimeä on ehdottomasti päästävä muuttamaan, ota yhteyttä leiriorganisaatioon.

Pelisarjaan on mahdollista osallistua yhdistelmäjoukkueella eli pelaajien edustusoikeus voi olla useammassa eri seurassa. Merkitsethän lomakkeelle tunnistettavat seurat, joiden pelaajista yhdistelmäjoukkue kasataan. 

Mieti tarkkaan joukkueesi leirin aikainen yhteyshenkilö, johon leiriorganisaation on yhteydessä nopeasti muuttuvissa tilanteissa leirillä. 

Tähdellä merkityt kentät on täytettävä. Olethan huolellinen sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron oikeellisuuden kanssa, sillä niitä käytetään säännöllisesti leiriin liittyvässä viestinnässä.

5) Arvioi pelaajien määrä ja leiripassin lunastavien toimihenkilöiden määrä, samoin todennäköisyys tuomarivelvoitteen täyttymiseen. Jokainen valtakunnalliselle leirille osallistuva joukkue on velvollinen tuomaan mukanaan vähintään yhden leirille tuomarina/tarkkailijana osallistuvan oman seuran nuorisotuomarin tai 18 vuotta täyttäneen tuomaritarkkailijan. HUOM! Jokaisen tuomarin ja tarkkailijan pitää täyttää henkilökohtainen ilmoittautumislomake ”ilmoittautuminen”-välilehdeltä, jotta ilmoittautuminen astuu voimaan. Tuomareiden ja tarkkailijoiden ilmoittautuminen alkaa 1.4.

Joukkue voi tuoda leirille useamman tuomarin tai tarkkailijan ainoastaan sopimalla asiasta sekä mahdollisesta kompensaatiosta leirinjärjestäjän kanssa erikseen.

Pelinjohtajien koulutusvelvoite on Naperoleirillä vähintään pesiskoulurehtorikoulutus. Joukkueella on mahdollisuus hakea poikkeuslupaa, jos sillä ei ole perustelluista syistä koulutusvelvoitetta täyttävää pelinjohtajaa. 
Poikkeusluvan hinta on  Naperoleirillä 65 €. Poikkeuslupaa anotaan pesis.fi-sivujen lomakkeella 1.3. alkaen.

Yhteisesti laaditut joukkueen pelisäännöt tulee liittää ilmoittautumislomakkeelle. "Kaikkien leirille osallistuvien joukkueiden on palautettava joukkueen yhdessä laatimat ja allekirjoittamat pelisäännöt etukäteen leirinjärjestäjälle. Mikäli joukkue ei toimita pelisääntöjä, sillä ei ole osallistumisoikeutta leirille” (Leirien kilpailumääräykset).

Muistathan, että joko B1-, B2- tai G-pelaajalisenssi iästä riippuen on pakollinen valtakunnallisilla leireillä. Tuomari, joka ei tarvitse pelaajalisenssiä, valitsee T-vaihtoehdon. Leiriorganisaatio tarkistaa kaikki lisenssit leirille saavuttaessa.

6) Lähetettyäsi ilmoittautumislomakkeen saat annettuun yhteyshenkilön sähköpostiosoitteeseen päivitysavaimen, jolla tietoja pääsee muuttamaan myöhemmin. Toki voit aloittaa pelaajien lisäämisen ja tietojen syöttämisen vaikka heti oikean puolen lomakkeella. Mikäli kadotat päivitysavaimen, ota yhteys leiriorganisaatioon.

7) Leiri-ilmoittautuminen astuu voimaan vasta, kun ennakkomaksun (kolmen leiripassin hinta) suoritus näkyy ko. leirin tilillä. Laskulomakkeen saa ladattua ja tulostettua ylhäältä vasemmalta ”tulosta lasku” –linkistä.

Kaikki maksuliikenne tulee hoitaa samalla joukkuekohtaisella viitenumerolla, joka näkyy laskulla. Viitenumero yhdistää maksusuorituksen joukkueen tietoihin. Ennakkomaksun jälkeen pelaajapasseja voi maksaa niin monessa erässä kuin itse haluaa, mutta kaikki passit on maksettava leirin antamaan eräpäivään mennessä.

8) Täytä pelaajien tiedot leirin antamaan määräaikaan mennessä. Olethan erityisen huolellinen allergioiden, erityisruokavalioiden ja sairauksien osalta. Huoltajan nimi ja puhelinnumero tarvitaan mahdollisia hätätilanteita varten.

Tuomareiden ja tuomaritarkkailijoiden tulee täyttää henkilökohtainen ilmoittautumislomake, joka avataan 1.4. samassa osoitteessa www.pesistulospalvelu.fi.

Tervetuloa valtakunnallisille leireille!