Naperoleiri - ajankohtaista

4.8.

Valtakunnalliset leirit iso ilonaihe pesäpallolle: ”Positiivisia muistijälkiä ja ilon hetkiä”

Heinäkuu oli pesäpalloväelle jälleen todellinen tapahtumakuukausi. Imatran Itä-Lännellä aloitettiin, Sotkamossa pelattiin Tenavaleiri, Turussa yhdistettiin Suurleiri sekä World Cup -turnaus, Oulussa ratkottiin C-ikäisten Suomen mestaruudet ja Haminassa järjestettiin pitkästä aikaa valtakunnallinen leiri, tällä kertaa Naperoleiri F-G-ikäisille.
2.8.

Video: Naperoleiriläiset kertovat totuuksia pesäpallosta

Neea Myllylahti ja Ninja Renvall Naperoleirin viestintätiimistä kävivät jututtamassa nuoria pesäpalloilijoita kentän laidalla. Yksinkertainen kysymys kuului, mikä pesäpallossa on parasta.
31.7.

Ilmakuvat: Vallikentän lehterit täyttyivät Naperoleirin avauksessa

F- ja G-junioreiden valtakunnallinen Naperoleiri on täyttänyt Haminan katukuvan. Kaikkien aikojen toiseksi suurimmalle Naperoleirille osallistuu yhteensä 83 joukkuetta.
29.7.

Valtakunnallinen Naperoleiri valloittaa Haminan sunnuntaista alkaen

Perheiden pienimmät ovat koolla Haminassa, kun F- ja G-ikäisten valtakunnallinen Naperoleiri käynnistyy ympyräkaupungissa sunnuntaina. Mukaan on ilmoittautunut 83 joukkuetta. Edellisen kerran Haminassa järjestettiin valtakunnallinen pesäpalloleiri 1999.
22.7.

Naperoleirillä Haminassa liehuvat myös pesisseurojen liput

Haminan kaupunki saa sunnuntaina 30. heinäkuuta vieraakseen tuhansia pesäpallojunioreita huoltajineen, kun pesiksen valtakunnallinen Naperoleiri valtaa ympyräkaupungin. Haminan kaupunki toteuttaa samana päivänä myös kansainvälisen juhlaliputuksen Raatihuoneentorilla. Juhlaliputuksella halutaan toivottaa Haminaan saapuvat tuhannet vieraat erityisen tervetulleiksi ja rakentaa kuvaa Haminasta kohtaamisten kaupunkina.
11.7.

Hamina liputtaa pesäpallojunioreille

Haminalaisten toivotaan vetävän siniristiliput salkoihin pesäpallojunioreiden kunniaksi. Uusien ohjeiden mukaan liputtamista ei tarvitse arkailla.
7.7.

OP Vakuutus palkitsee tsempparit valtakunnallisilla pesisleireillä!

Ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen ovat OP-ryhmän arvoja. Samat periaatteet korostuvat pesäpallokentillä. Hyvä henki omassa joukkueessa ja vastustajan kunnioittaminen auttavat menestymään niin leirillä kuin yleensäkin elämässä.
7.7.

Naperoleirin otteluohjelma ja majoituskoulut

Naperoleirin otteluohjelma ja majoituskoulut julkaistaan Pe 21.7.2017.
19.6.

Haminan Naperoleirin infolehti julkaistu

Haminassa järjestetään tänä kesänä valtakunnallinen pesäpalloleiri 18 vuoden tauon jälkeen. F- ja G-ikäisten Naperoleirillä pelataan 83 joukkueen voimin 30.7.-3.8. Näyttävä infolehti kokoaa yhteen kaiken tarvittavan tiedon tapahtumasta ja kaupungin palveluista sekä nähtävyyksistä.
19.6.

Naperoleiri 2017 | Tuomarit

Tuomareiden ja tuomaritarkkailijoiden ilmoittautumisaikaa Naperoleirille on jatkettu 30.6.2017 asti. Leirille on ilmoittautunut 65 tuomaria ja leirille otetaan 80 tuomaria.
15.6.

Naperoleirin ilmoittautuminen päättyy tänään – olethan muistanut ilmoittaa joukkueen tiedot?

Ilmoittautuminen valtakunnalliselle Naperoleirille päättyy tänään. Samalla ilmoittautuneita joukkueita pyydetään toimittamaan leirin järjestäjille täydelliset tiedot pelaajistaan ja toimihenkilöistään Pesistulospalvelun kautta.
5.6.

Naperoleirille ilmoittautuminen päättyy 15.6.2017

Valtakunnalliselle naperoleirille 2017 ilmoittautuminen päättyy To 15.6.2017. Muistakaa että velvoitteet tulee olla päivitettynä, mukaan lukien pelaajatiedot, jossa mainittuna mahdolliset allergiat ja sairaudet. Päivittäkää joukkuetasonne myös 15.6.2017 mennessä. Joukkuetason arvio auttaa osaltaan kilpailupäällikköä rakentamaan tasaisia lohkoja
8.5.

Naperoleirin viralliset leirituotteet Haminan Palloilijoiden uudesta verkkokaupasta

Haminan Palloilijat on avannut modernin verkkokauppansa. Seuran omien fanituotteiden lisäksi saatavilla on valtakunnallisen Naperoleirin paitoja, pipo, selkäreppu, sportypanta, tuubihuivi ja vilkkupinssi.
14.3.

Haminan Naperoleiri täyttyy vinhaa vauhtia – valtakunnallisilla leireillä jo 400 joukkuetta

Pari viikkoa sitten Haminan Palloilijoiden toiminnanjohtaja Marko Hovi näytti mietteliäältä. ”Kaupunkimme sijainti on täällä maamme kaakkoiskulmassa. Saa nähdä, miten nuorimpien ikäluokkien joukkueet lähtevät leirille.” Enää ei samaa kysymystä tarvitse pohtia. Haminan Naperoleiri on saanut valtavan suosion ja pian joudutaan laittamaan luukut kiinni.
1.3.

Buumi jatkuu: Valtakunnallisille pesäpalloleireille yli 350 joukkueilmoittautumista

Valtakunnallisten pesäpalloleirien ilmoittautuminen käynnistyi vilkkaasti keskiviikkona puolilta päivin. Iltapäivään mennessä joukkueilmoittautumisia oli kirjattu hurjat 350. – Upea määrä. Leirit ovat pesäpalloliikkeelle merkittävä kivijalka, joka on pultattu vahvaksi osaksi lajin pelaaja- ja harrastepolkuja, Pesäpalloliiton seuratoiminta- ja nuorisopäällikkö Jari Malinen iloitsee.
28.2.

Koulutusvelvoite ei ole este osallistua valtakunnalliselle leirille

Valtakunnalliselle leirille osallistuvalta joukkueelta vaaditaan vähintään yksi pelinjohtaja, jolla on asianmukainen koulutus suoritettu lopputyötä myöten. Kyseisen pelinjohtajan on oltava joukkueen mukana leirillä aktiivisessa toiminnassa. Koulutusvelvoitteella halutaan omalta osaltaan varmistaa juniorijoukkueiden valmennuksen laadukkuus ja osaamisen nykyaikaisuus joka puolella maata.
27.2.

Leiri-ilmoittautuminen auki keskiviikkona kello 12 – muista nämä!

Ilmoittautuminen kauden 2017 valtakunnallisille pesäpalloleireille avataan keskiviikkona 1.3. kello 12.00. Suurin osa paikoista varataan heti ensimmäisen tunnin aikana. Muistathan, että ilmoittautuminen tulee pikimmiten vahvistaa kolmen leiripassin suuruisella ennakkomaksulla.
22.11.2016

Video: Pesisleirit ovat parasta!

Mihin yhä useampi haluaa vuosittain mukaan? Mikä on pesäpalloilevien lasten ja nuorten suosituinta kesälomakivaa? Missä mukana olleista lähes kaikki haluavat uudelleen mukaan, jopa samana kesänä? – Vastaus on tietenkin pesäpalloleirit!
22.11.2016

Leirijärjestäjät ovat jo innolla ensi vuoden huipputapahtumien kimpussa

Ensi vuoden valtakunnallisia leirejä valmistellaan täyttä vauhtia. Koulut, ruokailut, kentät, yhteistyösopimukset, kotijoukkojen majoitus ja organisaation rakentaminen ovat päällimmäisinä järjestäjien mielissä. Valmistautuminen suurtapahtumia varten pitääkin aloittaa hyvissä ajoin. Kun perustukset ovat kunnossa, yksityiskohtia on myöhemmin helpompi hioa.
18.10.2016

Sopimus allekirjoitettu – Haminan Naperoleiri alkaa jo sunnuntaina 30.7.

F- ja G-ikäisten valtakunnallinen Naperoleiri pelataan Haminassa ensi kesänä 30.7.-3.8. Ennakkotiedoista poiketen leiri alkaa jo sunnuntaina. Asiasta on nyt myös mustaa valkoisella, kun Haminan kaupunkikehitysjohtaja Matti Filppu ja Pesäpalloliiton toiminnanjohtaja Arto Ojaniemi allekirjoittivat sopimuksen järjestelyoikeuksista tiistaina.