Valtakunnalliset leirit

 

 

Sinettiseurat

 

 

Uutisia

18.5.

Pienpesisleirille Peurungalle yksin, joukkueena tai koko perheen voimin – majoitus kylpylähotellissa

Pesäpalloliiton Keskimaan alue järjestää aivan uudenlaisen leirikokemuksen F-G-ikäisille Laukaassa 3.-5.8. Majoitus on järjestetty laadukkaasti kylpylähotelli Peurungassa, jossa paketin hintaan kuuluvat majoituksen lisäksi aamiaiset, lounaat ja päivälliset sekä kylpylän ja kuntosalien vapaa käyttö vain 85 eurolla/henkilö. Joukkuemaksu 90 euroa kattaa kaikki pelijärjestelyt, kuten tuomarit ja pallot.
16.5.

SiiPen JunnuKunnari-hankkeelle seuratukea Veikkauksen tuotosta – 600 passia jaetaan 1.-2.luokkalaisille

Siilinjärven Pesis (SiiPe) jakaa kaikille kunnan 1.-2.-luokkalaisille JunnuKunnari-passit, joihin kerätään tarroja osallistumalla pesäpallotoimintaan. Neljän tarran passit osallistuvat lopuksi arvontaan upeista palkinnoista. Hanke toteutetaan opetus- ja kulttuuriministeriön SiiPelle myöntämällä seuratuella, jota jaetaan Veikkauksen tuotosta. Mukana yhteistyössä on vahvasti myös Pesäpalloliiton Savo-Karjalan alue.
16.5.

Maksuton Perhepesis on uusi koko perheen harrastusmahdollisuus Kuopiossa

Puijon Pesiksen aloittama uusi toimintamuoto, Perhepesis, täydentää seuran joukkuetoiminnan ulkopuolista harrastustarjontaa, johon kuuluvat lisäksi mm. Pesiskoulu, Höntsäpesis, Lady-Pesis ja Harrastepesis.

 

Vuosittain

lähes 12 000 alle 16-vuotiasta lisenssipelaajaa
350 joukkuetta valtakunnallisilla leireillä
60 000 alakoululaista Miljoonia koppeja -kilpailussa
8000 pesiskoululaista
Lähes 700 joukkuetta nuorten sarjoissa