Itäinen alue

Itäisen alueen pesisuutisia

16.8.

Tule mukaan - Puijon Pesiksen avoin ja maksuton peliryhmä pyörii syksyllä

Kuopiolaisen Puijon Pesiksen järjestämä SuperCorner-pesiskoulu päättyi kesän 2017 osalta, mutta syksyn ajaksi pääsee mukaan lasten avoimeen peliryhmään. Maksuton peliryhmä on tarkoitettu noin 7-12-vuotiaille lapsille.
5.8.

Pesäpallokauden päätösristeilyn lipunmyynti hyvässä vauhdissa!

Tallink Siljan legendaarinen M/s Silja Europa tarjoilee tänä vuonna puitteet pesäpallokauden viralliselle päätösristeilylle 7.-8.10. Varaa heti oma paikkasi ja lähde mukaan pesiskesän jälkilöylyille Itämeren aalloille. Päätösristeilyn viralliset matkapaketit sisältävät gaalalipun ja upeat kumppaniedut.
30.7.

Kotiuttajat liekeissä Vallikentällä – Haminan Palloilijat juhli voittoa 3045 katsojan edessä

Haminan Palloilijat otti jo yhdeksännen peräkkäisen voittonsa miesten Ykköspesiksessä kukistamalla kärkiottelussa kuopiolaisen Puijon Pesiksen. Vallikentältä ei tunnelmaa puuttunut, kun yli 1500 kotikatsojan lisäksi lehtereitä kansoittivat naperoleiriläiset vanhempineen ja taustajoukkoineen. Kokonaisyleisömäärä nousi upeasti 3045 katsojaan.
26.7.

Hurjat panokset Savon derbyssä Kuopiossa keskiviikkona

Jos on ollut kahdessa aiemmassa Savon derbyssä sähköä kuopiolaisen Puijon Pesiksen ja Siilinjärven Pesiksen välillä, sitä ei taatusti puutu keskiviikon jännitysnäytelmästä. Alkukaudesta sarjaa dominoinut Siilinjärvi ei edes välttämättä enää pysty pitämään sarjajohtoaan, sillä Haminan Palloilijoilla on yksi ottelu vähemmän pelattuna. Kuopio pyrkii väkisin ahtautumaan viiden parhaan joukkoon ja ylempiin jatko-otteluihin. Ota suunnaksi Kuopio ja Puijonlaakson pesäpallostadion keskiviikkona kello 18!
15.7.

Varkaus kelpaa Siilinjärven Pesikselle sunnuntaina – sarjajohto kutistunut dramaattisesti!

Myönnä pois, olit väärässä. Niin moni uskoi miesten Ykköspesiksen runkosarjan voiton ratkenneen, kun Siilinjärven Pesis pelasi kesäkuun loppuun saakka tappioitta. Viime kierroksilla joukkueen peli on kuitenkin sakannut ja Haminan Palloilijat noussut jo kolmen pisteen päähän hengittämään niskaan.