Itäinen alue

Itäisen alueen pesisuutisia

8.12.

Joensuun Mailan kampanja tuotti 7360 euroa! – Syöpää sairastava Milla, 14, haluaa nähdä revontulet

Syöpää sairastavalla Milla Silvennoisella, 14, on yksi unelma: Päästä joululomalla Leville katsomaan lasi-iglusta revontulia.
5.12.

Suomi 100 -juhlavuosi huipentuu itsenäisyyspäivään – 95-vuotias pesäpallo mukana näkyvästi

Suomen itsenäistymisestä tulee kuluneeksi 100 vuotta huomenna keskiviikkona. Juhlavuosi on nostanut maamme näyttävästi esiin niin kotimaassa kuin ulkomailla. Oman näkyvän panoksensa Suomi 100 -juhlallisuuksiin on tuonut pesäpallo, jonka tarinaa nykymuotoisena kansallispelinämme on kirjoitettu jo 95 vuoden ajan.
4.12.

Jaska Huttunen palaa viuhkaan – Puijon Pesis lähtee vahvana haastajana ykköspesiskauteen

Puijon Pesis Kuopiosta järjesti edustusjoukkueidensa tiedotustilaisuuden kauteen 2018 liittyen perjantaina. Miesten ykköspesisjoukkueen pelinjohtajaksi palaa Jaska Huttunen, kuopiolaisille tuttu kasvo aiemmilta vuosilta, joka lupailee ennakkoluulotonta peliä haastajan asemasta. – Rohkeata räiskyvää, varmasti yllätyksellistä. Ulkopelihän tulee olemaan betonia, Huttunen sanoo.
1.12.

Päänsuojusten Q&A, osa 2: Kaudella 2018 saa käyttää vain CE-merkittyä kypärää

Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes) valvoo kuluttajakäyttöön tarkoitettujen henkilönsuojainten vaatimustenmukaisuutta ja turvallisuutta. Tukesin tulkinnan mukaan kaikki kypärät, mukaan lukien urheilussa käytettävät, ovat ryhmän kaksi henkilönsuojaimia, jotka tulee EY-tyyppitarkastaa ennen markkinoille saattamista. Euroopan talousalueella toimivan edustajan tulee laatia EY-vaatimustenmukaisuusvakuutus ja kiinnittää suojaimeen CE-merkintä.
28.11.

Lasten Liike -ohjelma tuo koulut ja urheiluseurat yhteen

Olympiakomitean koordinoima ”Lasten Liike iltapäivä” on seuroille erinomainen mahdollisuus toteuttaa liikunnallista iltapäivätoimintaa. Työnjako on selkeä. Tilavarauksista sekä yleisestä organisoinnista vastaavat koulu ja liikunnan aluejärjestö, kerhon sisällöstä ja ohjauksesta paikalliset urheiluseurat.