Itäinen alue

Itäisen alueen pesisuutisia

21.6.

HöntsäPesis saavutti suuren suosion Kuopiossa – joka viikko oma teemansa

Kuopiolaisella Puijon Pesiksellä on positiivinen ongelma. Seuran lanseeraama HöntsäPesis saavutti niin valtaisan suosion, että markkinointikin piti lopettaa. Siitä huolimatta innokkaita tulijoita riittää ja pesäpalloharrastus vetää puoleensa.
21.6.

SiiPe ei suostu häviämään

Siilinjärven Pesis on voittanut miesten Ykköspesiksen kärkiottelussa Haminan Palloilijat 2-1 (5-2, 3-7, 2-1). Voitto tietää yhdeksän pisteen sarjajohtoa juhannustauolle lähdettäessä, kun puolet (12/24) runkosarjan otteluista on pelattu.
19.6.

Hyppäähä siekii kyytii – Ilmaiset kuljetukset kylpylät-stadion-Go 90’s Imatran Itä-Lännessä!

Paikallisliikenne ja tapahtumien lisäliikenne ovat maksuttomia Imatran tapahtumaviikonloppuna 30.6.-2.7. Go 90’s –festivaali tuo ysäriklassikkoja kotimaasta ja ulkomailta Virranpuistoon. Samaan aikaan Suomen suosituimmat tähdistöottelut, pesäpallon Itä-Lännet, pelataan Ukonniemen stadionilla.
18.6.

Mikko Pirhonen: Otteluiden alut olleet haastavia Puijon Pesikselle

Kuopiolaisen Puijon Pesiksen pelinjohtaja Mikko Pirhonen analysoi apeana 0-1 (2-7, 4-4) –tappioon päättynyttä sunnuntain kotiottelua Haminan Palloilijoita vastaan. Sarjan kärkipaikka karkasi jo 13 pisteen päähän, joten mahdollisuudet suoraan nousuun alkavat olla teoreettiset. – Tavoite on silti edelleen pelata kauden päätteeksi nousupeleissä ja selvitä niistä voittajana, Pirhonen vakuutti.
16.6.

Tommi Nupponen ja Ossi Muurainen viheltävät miesten Itä-Länsi-ottelun Imatralla

Itä-Lännen tuomarit on nimetty pesäpallon arvo-otteluihin Imatralla 30.6.-2.7. Miesten ottelussa oikeutta jakavat pelituomari Tommi Nupponen ja syöttötuomari Ossi Muurainen Jyväskylästä. Naisten ottelun pelituomariksi on nimetty Jaakko Kuronen Joroisilta ja syöttötuomariksi Manu Majanne Kouvolasta.