Haku Suomen joukkueeseen pesäpallon Maailmancup-turnaukseen Sveitsiin 5.-12.7.2015

Pesäpallon kahdeksas Maailmancup-turnaus pelataan Sveitsissä 5.-12.7.2015. Turnauspaikkakuntana on Luzern, noin 50 kilometriä Zürichistä etelään.

Maailmancup-turnauksessa järjestetään sarjat nais-, mies- ja sekajoukkueille. Vuosien varrella mukana on ollut edustus Suomen lisäksi Australiasta, Japanista, Ruotsista, Saksasta, Sveitsistä ja Virosta.

Oheisella lomakkeella haetaan pelaajaksi ja/tai tuomariksi Suomen joukkueisiin. Tavoitteena ei ole kerätä Itä-Länsi-otteluun verrattavaa tähtisikermää, vaan lähettää matkaan pikemminkin positiivisella ja ulospäinsuuntautuneella asenteella varustettu edustava joukkue. Huomioithan, että Maailmancup-turnaus pelataan tällä kertaa keskellä kilpailukautta ja samaan aikaan esimerkiksi valtakunnallisen D-junioreiden Suurleirin kanssa.

Matka on omakustanteinen. Meno-paluu-lennot Sveitsiin maksavat välilaskulla 150 eurosta ylöspäin ja suorat lennot noin 250 euroa matkapäivistä riippuen. Yleinen hintataso on Sveitsissä korkea. Se ylittää EU–keskiarvon yli 50 prosentilla. Turnausjärjestäjät pyrkivät mahdollisuuksien mukaan järjestämään edullisempia vaihtoehtoja majoitukseen ja ruokailuihin.

Tarkempi turnausaikataulu selviää myöhemmin. Tarkoituksena on järjestää myös muuta tutustumista ja oheisohjelmaa otteluiden oheen.

Hakuaika päättyy 31.10.2014.

Lisätietoa Maailmancup-turnauksesta Sveitsissä: pesis.ch/?p=68


Hakijan tiedot

*
*
*
*
*
*

Tausta pesäpallon parissa


Osallistuminen Maailmancupiin


Lisätietoa

Matkan tarkemmista tiedoista, lentojen varaamisesta, majoitusmahdollisuuksista ja käytännön järjestelyistä tiedotetaan myöhemmin lisää.

* Fields marked with an asterisk are mandatory.