Haku Suomen joukkueisiin Turun World Cup 2017 –turnaukseen avattu

1.12.2016

Jälleen on pesäpallon World Cup –turnauksen aika. Kansallispeliämme pelataan kansainvälisesti Turussa 20.-24.7.2017, kun mukaan odotetaan joukkueita useista eri maista Sveitsistä Intiaan ja Saksasta Australiaan. Suomi juhlistaa 100-vuotista itsenäisyyttään 2017 ja pesäpallon World Cup –turnaus on yksi merkittävä osa juhlallisuuksia.

Suomi lähettää kotiturnaukseensa joukkueet naisten, miesten ja sekasarjoihin. Tarkoitus ei ole koota Itä-Lännen kaltaista tähtisikermää, vaan saada mukaan motivoitunut, positiivinen ja ulospäinsuuntautunut ryhmä edustamaan maatamme.

Haku on avoin kaikille ja jatkuu 19.12.2016 saakka. Huomioithan, että World Cup –turnaus pelataan keskellä kilpailukautta. Osin samaan aikaan Turun seudulla järjestetään D-junioreiden valtakunnallinen Suurleiri. Tapahtumia onkin tarkoitus rakentaa Suomi 100 –juhlavuoden teeman mukaisesti ”Yhdessä”.

Jokainen osallistuja vastaa matka- ja majoituskustannuksistaan itse. Lisäksi jokaiselta osallistujalta edellytetään 100 € hintainen World Cup –superpass, joka sisältää huikeita etuja saariston paratiisimaisesta saunamaailmasta upeisiin päättäjäisiin. Tarkemmin superpass-sisältö on esitelty osoitteessa http://www.pesis.fi/world-cup-2017/super-pass.

Tule mukaan! Suomi 100 –juhlavuoden World Cup –turnaus on ainutlaatuinen kokemus niin pelaajana, tuomarina kuin muussa haluamassasi roolissa.

Onko tuttavapiirissäsi kansainvälisiä ystäviä tai vaikkapa maahanmuuttajia? Kutsu heidät mukaan yhteiseen pesäpallojuhlaamme! Myös yksittäinen pelaaja voi ilmoittautua: http://www.pesis.fi/world-cup-2017/individual-players/.

Lämpimästi tervetuloa Turkuun!

Aiheesta lisää

World Cup 2017 -turnaus Turussa

Haku Suomen joukkueisiin