Mailajuniorit vahvistaa organisaatiotaan – Annika Koivuniemi junioripäälliköksi!

4.10.2018

Annika Koivuniemi toimii Mailajuniorien junioripäällikkönä 1.11. alkaen.

Mailajuniorit Kankaanpäästä on tyttöjen ja naisten pesäpalloon erikoistunut seura, jonka toiminta on monien mittareiden kautta sekä aktiivista että laadukasta. Seuraava askel toiminnan kehittämiseksi edelleen on päätoimisen työntekijän palkkaaminen. Opetus- ja kulttuuriministeriön Veikkauksen tuotosta myöntämän tuen mahdollistamana seuran junioripäällikön tehtävät ottaa vastuulleen Annika Koivuniemi 1.11.2018 alkaen.

Viime vuosina Mailajuniorien harrastajamäärä on kasvanut, joukkueet ovat saavuttaneet valtakunnallista menestystä, Firmapesis on temmannut aikuisia mukaansa, Vipinää Räpylään -hanke on pyörinyt onnistuneesti, pesisliikkari on innostanut 3-5-vuotiaita lapsia ja koulutettujen seuratoimijoiden määrä on kivunnut lähes 100 prosenttiin.

Koivuniemi pääsee siis aloittamaan työnsä erinomaiselta pohjalta. Ikaalisten Tarmon kasvatti pelasi Kankaanpään Mailan paidassa Ykköspesistä 2008-2013 ja Superpesistä 2015. Seuraavat haasteet odottavat junioripäällikön tehtävässä.

– Olen innoissani aloittamassa uutta työtä Mailajunioreissa. Pesäpallo on aina ollut tärkeällä sijalla elämässäni, on mahtavaa saada siitä työ. Paljon on tekemistä ja uusien asioiden kehittelyä, että saadaan seuraa entistäkin vahvemmaksi ja suuremmaksi. Odotan sitä innolla, Koivuniemi toteaa.

Junioripäällikkö toimii juniorijoukkueiden valmentajien ja pelinjohtajien apuna. Valmentajat saavat junioripäälliköltä tukea mm. harjoitusohjelmien ja harjoitusten suunnittelussa. Tähtäimessä on seuran harrastajamäärän kasvattaminen sekä juniori- ja valmennustoiminnan kehittäminen.

Annika Koivuniemen ja seuran uuden toimiston löytää 1.11.2018 alkaen Kankaanpään torin laidalta osoitteesta Kauppatori 5.

Aiheesta lisää

Tutustu Mailajuniorien monipuoliseen toimintaan seuran kotisivuilla