Vielä ehdit mukaan Kuortaneen pesisriparille 6.-15.6.2019!

28.9.2018

Kuva: kuortane.com.

Kuortaneen urheiluopiston rippileireillä yhdistyvät kätevästi lajitreenit ja rippikoulu samanhenkisessä porukassa. Lajiryhmillä on omat treenit, mutta rippikoulutunnit ja vapaa-ajan toiminta pidetään yhdessä.

Varsinaisia lajin taitotasovaatimuksia ei ole, vaan aktiivinen harrastaminen ja perustekniikoiden hallitseminen riittävät. Valmentajat huomioivat harjoituksissa jokaisen urheilijan taitotason ja mahdolliset omien valmentajien harjoitteluohjelmat. Rippikoulutuntien, ryhmätöiden ja iltatapahtumien lisäksi leirillä on 1-2 lajitreeniä päivää kohden á 1,5-2 tuntia.

Pesisrippikoulun pituus on yhdeksän vuorokautta ajalla 6.-15.6.2019. Riparipaketti, 595 € osallistujalta, sisältää täysihoidon (majoitus, aamiaiset, lounaat, päivälliset, iltapalat), rippikoulun oheisohjelmineen, valmennuksen, tilojen ja välineiden käytön sekä materiaalit, tapaturmavakuutuksen ohjatuilla tunneilla sekä konfirmaation Kuortaneen kirkossa leirin viimeisenä päivänä ja juhlalounaan (juhlavieraiden on mahdollisuus osallistua juhlalounaalle ennakkotilauksesta). Resort-tason majoitus on järjestetty urheiluopistolle 2-3 hengen huoneisiin.

Vahvistusmaksu tulee suorittaa edellisen vuoden syksyllä, mutta loppusummaa on mahdollisuus lyhentää omaan tahtiin talven kuluessa kevään eräpäivään mennessä.

Ilmoittautuminen

Aila Rantamäki
Kuortaneen urheiluopisto
aila.rantamaki(ät)kuortane.com

Mainitsethan ilmoittautuessasi seuraavat tiedot: riparilaisen nimi, osoite, syntymäaika sekä vanhemman puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Lisätietoja riparin sisällöstä ja konfirmaatiosta

Jaana Lehtonen
Vs. liikuntapappi
jaana.lehtonen(ät)kuortane.com
040 548 1108

Aiheesta lisää

Lisätietoa Kuortaneen urheiluopiston rippileireistä