Alueiden Itä-Länsi-tapahtumissa suuren urheilujuhlan tuntua

30.8.2018

Kapteenit Lassi Pärtty ja Timi Lahti E-poikien Itä-Länsi-ottelun hutunkeitossa. Kuva: PPL/Eteläinen alue.

Pesäpalloliiton alueilla pelataan loppusyksystä omia Itä-Länsi-otteluita eri ikäluokissa. Tavoitteena on järjestää hyvän mielen elämyksiä, tuoda eri seurojen junioreita ja toimijoita yhteen sekä tarjota mahdollisuuksia olla mukana isommissa ottelutapahtumissa.

Valinta alueen Itä-Länteen on kunnia-asia. Eteläisellä alueella E-juniorit pelasivat Haminassa viime lauantaina. Tulevana viikonloppuna on D-poikien vuoro Helsingin Roihuvuoressa lauantaina ja C-junioreiden vuoro Keravalla sunnuntaina. D-tytöt pelaavat Janakkalassa sunnuntaina 9.9.

– Nämä ovat tärkeitä tapahtumia niin pelaajille kuin seuraväelle. Perumisia ei juurikaan tule, vaikka matkat ovat pitkiä alueen toiselta laidalta toiselle. Kovin moni pelaaja ei välttämättä pääse leireillä Itä-Länteen, mutta kutsu voi käydä alueen omaan Itä-Länsi-otteluun. Pelaajat huomioidaan, heille tämä on kunnianosoitus, Eteläisen alueen aluevastaava Jonna Ahlqvist painottaa.

– Nämä ovat hienoja kokoontumisia vielä näin loppukauteen. Mukana on pelaajia aluesarjoihin osallistuneista joukkueista ja ikäluokan porukka näkee toisensa muutoinkin kuin leireillä, Ahlqvist lisää.

Keski-Pohjanmaalla C-poikien Itä-Länsi-ottelu pelataan Kärsämäellä tänään torstaina kello 17.30 ja C-tyttöjen Itä-Länsi-ottelu Kinnulassa huomenna perjantaina kello 17.30.

Aiheesta lisää

Keski-Pohjanmaan C-junioreiden Itä-Länsi-valinnat

Kuvia Haminan Itä-Lännestä Eteläisen alueen Instagramissa

Etelän E-junioreiden Itä-Lännen pelaajavalinnat

Etelän D-poikien Itä-Lännen pelaajavalinnat

Etelän C-junioreiden Itä-Lännen pelaajavalinnat