Kautta aikain suurin Naperoleiri tuo vilinää ja vilskettä Haapajärvelle 24.-28.7.

23.7.2018

Valtakunnallinen F- ja G-ikäisten Naperoleiri pääsee vauhtiin Haapajärvellä tiistaina. Mukana on peräti 92 joukkuetta, enemmän kuin koskaan aiemmin. Leirin seuraajien yhteismäärä on vielä roimasti isompi, sillä paikan päälle matkustaa suuri joukko lasten vanhempia ja kannustusjoukkoja.

Naperoleirillä kaikki ovat voittajia. Kilpaileminen jätetään taka-alalle, sillä tärkeintä on oppia uutta, nauttia yhdessäolosta, harrastaa monipuolista liikuntaa ja innostua onnistumisista.

– Leirinjärjestäjänä on ollut hienoa huomata, että tällaiset tapahtumat kasvattavat koko ajan suosiotaan ja antavat mahdollisuuden lapsille ja nuorille kokea ainutlaatuisia elämyksiä kansallispelimme parissa. Olkaamme me aikuiset tukemassa ja kannustamassa lapsia tämän rakkaan harrastuksemme parissa, Haapajärven Naperoleirin johtaja Jaana Ojaniemi toteaa.

– Naperoleirillä ei pelata mestaruuksista, joten toivottavasti me aikuisetkin tämän hoksaamme. Tokihan voittaminen on keskimäärin mukavampaa kuin häviäminen, mutta me leirijärjestäjät toivomme, että lapsille jäisi mukava muisto leiristä ja Haapajärvestä, Ojaniemi alleviivaa.

Pelien lisäksi leiriviikkoon mahtuu paljon muutakin ohjelmaa. Leirin avajaisia vietetään Ronkaalan pesäpallostadionilla keskiviikkona 25.7. kello 18.30 alkaen ja yhtenä kohokohtana nähdään leirin vetäjien Itä-Länsi. Mukana on tukku takavuosien huippunimiä, jotka jakavat nyt oppejaan seuraavalle sukupolvelle.

Perjantaina jammaillaan leiridiskossa. Tarjolla on myös tyttöjen Superpesiksen ottelu Ronkaalassa Haapajärven Pesä-Kiilojen ja Lapuan Virkiä 2:n välillä sekä vaihtoehtoista ohjelmaa Haapajärven seurakunnan toimesta.

Naperoleirin päättyy aamupäivän otteluihin, lounaaseen ja valmistautumiseen kotimatkalle lauantaina.

Aiheesta lisää

Valtakunnallinen Naperoleiri Haapajärvellä 24.-28.7.

Naperoleirin infolehti (pdf)