Pesispassi on nyt lunastettavissa Pesis-applikaatiosta!

21.6.2018

Täältä löydät ohjeet Pesispassin lunastamiseen applikaatiosta

Pesispassi on tarkoitettu vuonna 2004 ja myöhemmin syntyneiden harrastepesistoimintaan. Aiempien vuosien tapaan tänä kesänä ei lähetetä kotiosoitteeseen ”pahvikorttia” vaan voit halutessasi lunastaa Pesispassin älylaitteelle ilmaiseksi ladattavasta ”Pesis”-applikaatiosta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Pesispassi on ostettava ensin lisenssikaupasta (ostoa ei tehdä applikaatiosta). Pesispassin voi ostaa joko seura tai pelaaja itse, varmistathan mikä on oman seurasi käytäntö. Pesispassien tuplamaksuja ei palauteta.

Miksi lunastaa Pesispassi applikaatiosta?
Pesispassin oston jälkeen voi lunastaa passin puhelimeen ja tätä käyttämällä passilainen pääsee ilmaiseksi Pesäpalloliiton ja Superpesiksen alaisten sarjojen runkosarjapeleihin (voimassa 20.8.2018 asti)

Miten saan Pesispassin puhelimeeni?
Android-käyttäjille sovellus on ladattavissa ilmaiseksi Google Play –kaupasta. iOS-laitteilla sovellus löytyy taas ilmaiseksi App Store -kaupasta. Windows Phone –käyttöjärjestelmille sovellusta ei ole saatavilla. Pesispassin voi lunastaa halutessaan huoltajan puhelimeen. Huomioithan, että mikäli menet Pesispassilla katsomaan peliä, kyseinen kännykkä tulee olla pelissä mukana! Passia ei ole mahdollista tulostaa paperille. 

Klikkaamalla tätä näytöllesi aukeaa ohje, jossa on apua ensimmäisiin askeliin Pesispassin lunastamisessa. Luethan ohjeet huolella ja olethan tarvittaessa yhteydessä seurasi lisenssiyhteyshenkilöön, harrasteryhmäsi vastaavaan (esim pesiskoulurehtori) tai Pesäpalloliiton aluevastaavaan/seurakehittäjään