Ilmoittaudu nyt – Iloisen mielen pienpesisviikonloppu kylpylämajoituksella Peurungassa 3.-5.8.

6.6.2018

Peurungan Pienpesisleirillä nautitaan pesäpallosta 3.-5.8. Kuva: Pesäpalloliitto/Keskimaa.

Peurungan Pienpesisleiri Laukaassa on mainio pelimahdollisuus erityisesti aloitteleville ja pienten seurojen F-G-ikäisten joukkueille. Perinteiseen pesisleiriin verrattuna puitteet ovat huipputasolla kylpylähotellissa sisältäen majoitukset, ruokailut ja allasosaston käytön. Leiri sopii siis mainiosti vaikka koko perheen yhteiseksi vapaa-ajan viikonlopuksi ja laatuajaksi.

Joukkueen osallistumismaksu on vain 90 euroa sisältäen kaikki pelijärjestelyt, kuten pallot ja tuomarit. Lisäksi osallistujien, lasten ja aikuisten, tulee hankkia 85 euron hintainen Peurunka-pesispaketti. Maksu sisältää valinnan mukaan hotelli- tai mökkitasoisen majoituksen, ruokailut sekä kylpylän käytön.

Mikäli osallistujalla ei ole vakuutusta omasta takaa, Pesäpalloliiton lisenssikaupasta saa hankittua vakuutuksen sisältävän Pesispassin.

Pienpesistä pelataan 6-7 pelaajan joukkueilla. Leirillä ei ole erikseen tyttöjen tai poikien sarjoja, joten sekajoukkueet ovat suosiossa. Mukaan voi ilmoittautua myös yksittäisenä pelaajana Team Peurunka ja Team Keskimaa -joukkueisiin osoitteeseen perttu.hautala(ät)pesis.fi.

Peurungan pesisleiri alkaa lounaalla perjantaina 3.8. ja päättyy sunnuntaina 5.8. kello 15 mennessä. Jokaiselle joukkueelle taataan ainakin kuusi ottelua.

Ilmoittautuminen jatkuu 12.6. saakka tai niin kauan kuin paikkoja riittää.

Aiheesta lisää

Ilmoittautuminen Peurungan Pienpesisleirille

Mika Mikola
Pesäpalloliitto, aluevastaava
mika.mikola(ät)pesis.fi
050 557 8522