Siilinjärven Pesis ja Kempeleen Kiri luovat sähköä Mantun keskiviikkoiltaan

6.6.2018

Siilinjärven Pesis saa uudelle Mantulle vieraita Kempeleestä keskiviikkona. Kuva: Ahti Räsänen.

Siilinjärven Pesis on kärsinyt kuluvalla kaudella vain yhden jaksotappion miesten Ykköspesiksessä, Kempeleen Kiri ei sitäkään. Keskiviikkona joukkueet ovat vastakkain Siilinjärven Mantulla.

Molemmat joukkueet ovat ilmoittaneet saman tavoitteen kuluvalle kaudelle. Kempele haluaa palata mahdollisimman pikaisesti takaisin Superpesikseen ja Siilinjärvi kääntää viime vuosien hyvät yritykset läpimurroksi.

Yhtä lailla molempien tiedossa on helpompi tie tavoitteen saavuttamiseen, runkosarjan voitto. Superpesiskarsinnassa pääsarjajoukkueet ovat viime vuosina olleet erittäin vahvoja ja pitäneet pintansa. Runkosarjassa pistetaistelu käy kuumana, sillä kärkikaksikon ohella Manse PP Tampereelta ryhdistäytyi Sotkamon Jymylle kärsimänsä tappion jälkeen. Pidempään suvantovaiheeseen ei ole mahdollisuutta, kun kilpakumppanit raapivat varmasti pisteitä tasaiseen tahtiin.

Erityisen merkittäviä ovat tietysti kärkijoukkueiden keskinäiset ottelut. Piste itselle on samalla piste pois vastustajalta, joten sähköistä tunnelmaa voidaan takuulla odottaa Mantulle keskiviikoksi.

– Ehdottomasti hyvillä mielin lähden pelaamaan kärkikamppailua. Alkukausi on lähtenyt sekä itsellä että joukkueella hyvin käyntiin, enkä epäile, etteikö myös KeKi kaatuisi Mantulla. Kempele on laadukas ulkopelijoukkue eikä sieltä saa mitään ilmaiseksi, joten sisällä täytyy onnistua hyvin. Meidän täytyy pelata kauden paras peli tähän saakka, Siilinjärven Juho Keinänen tietää.

Kempeleelle viikko on erityisen tärkeä. Keskiviikon lisäksi tärkeät pisteet ovat jaossa sunnuntaina, kun Koukkupaja Areenalla eli Sarkkirannan kotikentällä vierailee Manse PP.

Miesten Ykköspesiksen kärkiottelu Siilinjärvi-Kempele on mukana Veikkauksen Pitkävedossa, siirry Veikkaus.fi-sivustolle tästä.

Aiheesta lisää

Siilinjärven Pesiksen otteluennakko

Seat 4 Me: Ennakkoliput Siilinjärvi-Kempele-otteluun