Pesispassin lunastaminen PesisApp:lla

5.6.2018

Väliaikatietoa Pesispassin lunastamisesta

Pesispassit tulevat näkyviin PesisApp:iin maanantaina 11.6. uuden version julkaisun yhteydessä, mikäli mitään mutkia ei tule matkaan loppuviikosta. Tällä hetkellä App:ssa ilmoitetaan käyttäjille päivämääräksi 15.6., varmuuden vuoksi. App:sta löytyy myös nyt suora linkki lisenssikauppaan ja Pesispassin ostoon.
Tiedotamme pesis.fi -sivuilla heti, kun passit ovat lunastettavissa sovelluksesta.

Seurakäyttäjälle (lisenssiyhteyshenkilölle):
Pesispasseja voi ostaa jo nyt normaalisti lisenssikaupasta sekä excel-ostolla (käyttäen lisenssiyhteyshenkilön tunnuksia) että koontilaskulle/yksittäisostoina (ilman tunnuksia).

Pesispassin lunastus sovelluksessa tapahtuu muista korteista poiketen pelkän jäsennumeron perusteella. Lisenssiyhteyshenkilöt saavat haettua lisenssirekisteristä tiedot ja seurojen tehtävä on välittää haluamallaan tavalla jäsennumerot käyttäjille.

Käyttäjälle (pesispassilaiselle/huoltajalle):
Käyttäjät lataavat PesisApp:n, rekisteröityvät käyttäjiksi (näiden tietojen ei tarvitse olla samoja kuin lisenssirekisterissä), valitsevat Pesispassin ja lunastavat sen käyttöön seuralta saamallaan jäsennumerolla.
Sovellukseen rekisteröityvän tulee olla täysi-ikäinen ja täysivaltainen huoltaja . Mikäli vanhemmat ovat antaneet luvan, voivat myös alaikäiset lapset käyttää vanhempien nimissä olevaa sovellusta.

Harrastepassit
Harrastepassin arvioitu julkaisupäivämäärä sovelluksessa on maanantai 18.6, tiedotamme tästä aiheesta lisää lähempänä ajankohtaa. Harrastepasseja voi ostaa jo nyt normaalisti lisenssikaupasta.