Mailajuniorit julkaisi lasten ja nuorten valmennusoppaan

22.5.2018

Kuva: Mailajuniorit.

Mailajuniorit Kankaanpäästä on julkaissut pesäpallon valmennusoppaan lähinnä lasten ja nuorten toiminnan tarpeisiin osana Vipinää räpylään -Leader-projektia. Ajatus syntyi tarpeesta tarjota lapsille helposti lähestyttäviä, iloisia ja osittain uudenlaisiakin tapoja liikkua. Oppaan ovat toimittaneet Tomi Kuusimäki, Teemu Santahuhta ja Jenna Viitanen.

Lasten liikuntaharrastuksen laadukkuuteen tärkeänä vaikuttavana tekijänä on valmennusosaaminen. Lataa itsellesi lasten ja nuorten valmennukseen liittyvä monipuolinen tietopaketti, joka toimii hyvänä tukena harjoituksia suunniteltaessa! Oppaassa käsitellään eri ikävaiheisiin liittyviä herkkyyskausia, ravintoasiaa liikkuvan lapsen näkökulmasta sekä levon ja palautumisen merkitystä osana liikuntaharrastusta. Toisena teemana havainnollistetaan esimerkkien avulla, miten pesäpallon harjoittelu onnistuu hyvin sisäliikuntasaleissa.

Vuosien 2016-2018 aikana Vipinää räpylään -hanke on liikuttanut Kankaanpäässä ja Pohjois-Satakunnassa noin tuhatta osallistujaa. Samalla Mailajuniorit on työllistänyt paikkakunnalla yli kymmenen nuorta.

Mailajuniorien Vipinää räpylään -työryhmään ovat kuuluneet Leena Kuusimäki, Tomi Kuusimäki, Sanna Löytökorpi, Sanni Männistö, Sami Nevalainen, Satu Ritari, Matti-Pekka Salo, Tanja Santahuhta, Teemu Santahuhta, Martti Tikka ja Jenna Viitanen.

Aiheesta lisää

Mailajunioreiden Vipinää räpylään -valmennusopas (pdf)

Lisätietoa Mailajunioreiden toiminnasta seuran sivuilta